Inission innovation award 2022 – Tävla om 1 miljon kr

2021 års vinnare Miden Melle-Hannah, grundare av Multi4.

Nu är det dags igen för Inission innovation award. Den 10 november avgörs den nionde upplagan av tävlingen och i potten ligger utvecklings- industrialiserings- och produktionstjänster till ett värde av 1 miljon kr. Ytterligare 50 000 kr kontant delas ut under finalen i form av Publikens pris. I år avgörs tävlingen på Epicenter i Stockholm under Ny Tekniks avslutning av 33-listan.

Alla bolag med en innovation innehållande elektronik får delta
Intresserade kan anmäla sitt intresse via Inissions tävlingsmail, tavling@inission.com. Ange Namn, Adress, Telefonnummer och Mailadress. I ämnesraden skriver ni ”Intresserad”. Då får ni det material ni behöver för att kunna delta i tävlingen.

Tidplan
– 19 oktober. Deadline för bidrag.
– 10 november. Finalen på Epicenter i Stockholm

Finalen
Juryn består av Inissions ägare och representanter från Almi, Nordea och Ny Teknik. De utser de tre bästa bidragen som bjuds med till Stockholm där de på förmiddagen presenterar sina innovationer inför juryn. På eftermiddagen avgörs finalen framför publik och press under Ny Tekniks final av 33-listan på Epicenter. Publiken röstar fram sin egen favorit och finalen avslutas med att juryn presenterar vinnaren av Inission innovation award. Bland besökarna finns innovatörer, journalister, investerare, myndigheter och organisationer.

Vinsten
Vinnaren av Inission innovation award erbjuds utvecklings- industrialiserings- och produktionstjänster från Inission till ett värde av 1 miljon kr. Vinnaren får tillgång till hela Inissions produktionsresurser och kompetens för att utveckla, industrialisera och producera sin innovation. Prissumman på 1 miljon kr kan användas under ett år. Dessutom delas Publikens pris ut. Det är ett fristående pris där publiken avgör vem av finalisterna som är bäst. Vinnaren av Publikens pris får 50 000 kr kontant.

Vi önskar alla tävlande lycka till!

Läs om 2021 års vinnare
Läs om 2019 års vinnare
Läs om 2018 års vinnare

 


KONTAKTPERSONER

Olle Hulteberg, Marknadschef Inission AB
0707-202444
olle.hulteberg@inission.com

Inission innovation Award i samarbete med:

 

Om 33-listan
Med 33-listan lyfter Ny Teknik fram nytänkande, unga svenska teknikföretag som vågar bryta regler och bana väg för ny teknik. Den 10 november 2022 träffas de 33 vinnande bolagen tillsammans med analytiker som gjort listan, journalister, investerare, myndigheter, organisationer och spännande gäster som berättar om sin syn på den svenska startup-scenen.

Om Inission
Inission är en lönsam totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden kompletta elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalité. Våra tjänster täcker in hela produktlivscykeln, från utveckling och konstruktion till industrialisering, volymproduktion och eftermarknad. Genom att kombinera detta med logistiktjänster och en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir vårt erbjudande mycket konkurrenskraftigt. Inission har produktionsenheter i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Løkken Verk (Norge), Lohja (Finland), Lagedi och Tallinn (Estland). Inission är noterade på Nasdaq First North Growth Market.

www.inission.com