Inission söker medarbetare

Inission är synonymt med trevliga arbetskamrater, teamwork, delaktighet och karriärmöjligheter. Vi är alltid intresserade av att få kontakt med människor som söker efter en rolig, utmanande och spännande arbetsplats och som vill dela med sig av sin kunskap och erfarenhet.

Inission Munkfors söker: Inköpare
Inission Munkfors söker: Produktionstekniker
Inission AB söker: Graduate Trainee inom affärsutveckling

Inköpare (munkfors)


Har du intresse för affärer och administration och vill bli en del av Inission Munkfors?

Just nu letar ett inspirerande och utvecklande företag efter en motiverad och samarbetsvillig person som kan hjälpa till att öka perspektiven i vårt team. Med ditt engagemang och din personlighet tar du dig an utmaningar med glädje och entusiasm. Du hjälper teamet finna lösningar och förbättringar i det dagliga arbetet och finner glädje i att leverera god service. Vi lägger stort värde vid personliga egenskaper och företaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig med ett gott affärsmannaskap och en analytisk förmåga. I rollen ansvarar du för orderläggning, materialbevakning och framtagning av offerter tillsammans med vår Marknadsavdelning.
Erfarenhet av inköpsarbete och / eller erfarenhet från elektronikbranschen är en stor merit. Vidare ser vi gärna att du har god datorvana och har tidigare arbetat i Monitor ERP affärssystem.

Goda kunskaper i såväl tal som skrift i svenska och engelska är ett krav.

Tillträde: enligt ÖK
Arbetstid/Varaktighet: Heltid
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön, enligt avtal. Kollektivavtal finns.

Sista ansökningsdag: 2022-08-19,
men vi utvärderar löpande och önskar därför din ansökan så snart som möjligt.

Övrigt om ansökan
CV och personligt brev samt frågor tas företrädesvis emot per mejl till mikael.liljemark@inission.com

 

Produktionstekniker (Munkfors)

Industrisupport söker en ny produktionstekniker till Inission i Munkfors. Här arbetar du i en organisation med avancerad produktionsprocess och spännande produktmix som befinner sig i en stark expansionsfas. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Industrisupport men du kommer anställas direkt av Inission.

Inission är en totalleverantör av skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industriteknik. Inission utvecklar och tillverkar kompletta lösningar och komponenter för medicinteknik, fordonsindustri, mätinstrument, marin- samt styr- och reglerteknik. Bolaget har sitt huvudkontor i Karlstad med dotterbolag i Stockholm, Borås, Munkfors, Västerås, Malmö, Tallinn, Trondheim, Lohja och även ett säljbolag i Köpenhamn. Inission omsätter ca 1.150 mkr och har ca 585 anställda och är noterat på Nasdaq First North.

Dina arbetsuppgifter
Den här rollen passar dig som är stark på att kommunicera samtidigt som du har ett tekniskt driv. Du kommer in i ett team med expertiskunskap där din roll blir att skapa resultat tillsammans med dem.

Som produktionstekniker hos Inission har du ett spännande och stimulerande arbete med beredning av produktionsunderlag, leda projekt, driva problemlösning, utföra offerter och tidsberäkningar samt ge teknisk support mot sälj och produktion.
Arbetet sker med konstant fokus på att driva ständiga förbättringar och därmed skapa förutsättningar för fabriken att nå uppsatta mål.

Din profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta initiativrikt och analytiskt i en problemlösande miljö. Vi ser att du är en god lagspelare med starkt intresse för förbättringsarbeten med en ständig ambition att utveckla både dig själv och företaget. Förutom en god teknisk kompetens är du mångsidig, inkännande och ordningsam.

Vi tror att erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är viktig för att lyckas i denna tjänst. Det är meriterande om du har en EL/elektronikutbildning och tidigare vana av att arbeta med LEAN och projektledning.
Du har goda datakunskaper samt talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska.

Rekryteringen sker löpande där vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Sök därför tjänsten redan idag då tillsättningen kan ske innan ansökningstiden har gått ut.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort: Munkfors

Kontaktperson(er)
Jennifer Goodall
0705157699
jennifer.goodall@industrisupport.com

Graduate Trainee inom affärsutveckling (Karlstad)

Inission är en börsnoterad och lönsam totalleverantör för skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industrielektronik i Norra Europa. Nu söker vi dig som vill vara delaktig i Inissions framtida utveckling!

Idag arbetar 578 000 personer med tillverkning i Sverige och vi behöver bli fler. Tillverkningsindustrin seglar i medvind och våra tjänster efterfrågas i allt större utsträckning. Tillverkningstraditionen är stark i Sverige och våra trevliga fabriker är en lysande plattform för utveckling och karriär för dig. Vi söker en Ingenjör med ett brett teknikintresse som vill vara med och utveckla, ivrig att få påverka och bidra till att göra Inission ännu bättre.

Inission har gjort en mycket framgångsrik resa från en lokal Värmländsk fabrik till en Nordisk spelare med höga ambitioner. Våra 600 anställda finns idag i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Lökken Verk (Norge), Tallinn (Estland) och Lohja (Finland). Vi omsätter drygt 1 000 MSEK och är noterade på Nasdaq First North.

Vi söker en driven civilingenjör eller civilekonom
Vi söker en driven civilingenjör eller civilekonom med ett stort intresse för affärsutveckling i alla dess former. Du bör ha ett tydligt intresse för hur förbättrade processer kan skapa värde för både Inission och för våra kunder. Om du är intresserad av att lära dig om förvärv och ekonomi så finns det gott om utrymme för detta och det skadar inte om du brinner för att alltid utvecklas och ha roligt på jobbet, för det gör vi på Inission.

Du kommer att arbeta i direkt anslutning till företagsledningen med både operativa frågor och strategiska projekt inom hela koncernen med Karlstad som utgångspunkt. Företagsledningen kommer coacha och utmana dig under året för att du skall nå din fulla potential.

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland, Gävleborg och Dalarna tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionerna.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 13 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Inission
En gedigen introduktion som bland annat innehåller besök på våra fabriker under året kombineras med lämpliga arbetsuppgifter och projekt för att lära känna organisationen. Projekten kommer att anpassas för att passa din profil och ambitioner. Exempel på projektens område är digitalisering, hållbarhet, verksamhetsstyrning och produktionsutveckling. Vidare kommer du att ta del av Inission Academy och gå flera av våra interna kurser. Ambitionen är att du skall ta en ledande roll inom Inission i framtiden.

Varför ska du välja Inission?
Produktionsindustrin är viktig för Sverige och har framtiden för sig. Under många år gick flyttlassen österut till länder med lägre lönekostnader men vi ser nu att branschen växer. Inission producerar produkter med elektronikinnehåll och elektronik är en möjliggörare för så mycket. Vi möjliggör att nya innovativa produkter kan produceras i Norden och bidra till en hållbar utveckling.

Inission är väl riggat för att anta den tillväxt som står inför samtidigt som vi även arbetar aktivt med att växa genom förvärv. Att jobba på Inission innebär att vara delaktig i och bidra till denna tillväxt och samtidigt göra något som är bra för Norden.

Vi brukar kalla det hållbar tillväxt då det vi gör i våra fabriker bidrar till ett hållbart samhälle.

Anställningsform:  Tillsvidareanställning med placering i Karlstad.

Har du frågor? Kontakta Olle Hulteberg på telefon 070-7202444.

Välkommen med din ansökan!