Kan ledningsgruppen vara lean?

Den 12 oktober intar Inissions VD Fredrik Berghel och Mastec Groups VD Henrik Carlsson scenen under Lean Forum på Uni3 på Lindholmen i Göteborg. Tillsammans berättar de bl. a. om leanarbetet på beslutsfattande nivåer, vad som uppnåtts och vilka utmaningar de ser framför sig.

– Det ska bli spännande att få träffa alla som brinner för lean och jag har mycket att berätta om. Inission har använt lean som verksamhetsstrategi sedan jag och Olle Hulteberg tog över bolaget och vi har fått uppleva dess fantastiska fördelar. Därför fortsätter vi att satsa hårt på lean inom hela koncernen och på alla nivåer. Vi anställer experter, skapar utbildningsprogram och för bara några månader sedan kunde vi presentera vårt långsiktiga samarbete med Part Development – ett av Sveriges duktigaste konsultbolag inom lean. Inissions vision är att leda utvecklingen i branschen och vara ett föredöme inom lean, säger Fredrik Berghel VD Inission.

Lean forum är mötesplatsen för alla som vill ta del av den spännande kunskapsutveckling som sker i organisationer och den akademiska världen.

Läs mer om Lean Forum

 

Om Inission
Inission är en lönsam totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden kompletta elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalité. Våra tjänster täcker in hela produktlivscykeln, från utveckling och konstruktion till industrialisering, volymproduktion och eftermarknad. Genom att kombinera detta med logistiktjänster och en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir vårt erbjudande mycket konkurrenskraftigt. Inission har produktionsenheter i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Løkken Verk (Norge), Lohja (Finland), Lagedi och Tallinn (Estland). Inission är noterade på Nasdaq First North Growth Market.