Träffa oss på Kistamässan den 15–16 juni

Om du är nyfiken på Inission eller bara sugen på att umgås, äta glass och tävla om fina priser vore det roligt om du hälsade på i monter I:04 under Elektronik på Kistamässan den 15–16 juni.

I vår monter kan du träffa representanter från alla våra svenska fabriker och om du är kund, eller skulle vilja bli, är vi mer än redo att diskutera hur vi kan leverera ett ännu större värde till dig och din organisation.

För att säkerställa din entré till mässan klicka här

På bilden ser du våra trevliga säljare från Inission Munkfors. Fr. v. Stefan Henriksson, Åsa Persson, Jan Wikström och Mattias Köhler.

Om Inission
Inission är en lönsam totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden kompletta elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalité. Våra tjänster täcker in hela produktlivscykeln, från utveckling och konstruktion till industrialisering, volymproduktion och eftermarknad. Genom att kombinera detta med logistiktjänster och en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir vårt erbjudande mycket konkurrenskraftigt. Inission har produktionsenheter i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Løkken Verk (Norge), Lohja (Finland), Lagedi och Tallinn (Estland). Inission är noterade på Nasdaq First North Growth Market.