Våra tjänster - din kundnytta


Inission är branschens enda totalleverantör. Våra tjänster är nämligen utformade för att täcka din produkts hela livscykel och avlasta din organisation i moment där vi har stor kunskap tack vare vår långa erfarenhet. Vi kallar det för livscykelgaranti.

Tänk på Inission som företagets förlängda arm. Som strategisk partner fungerar vi i mångt och mycket som företagets egen utvecklings- och tillverkningsavdelning. Vi utvecklar, testar och industrialiserar din produkt. Vi lagerhåller, reparerar och uppgraderar den under hela produktens livstid och ser till att det finns reservdelar för att den ska fungera klanderfritt så länge den är i drift.

 

Innovate – utveckling
Innovate är tjänsten för er som vill ha hjälp med utveckling, design och konstruktion. Läs mer

 

Inception – prototyper
Med Inception hjälper vi er att snabbt ta fram en prototypserie baserat på era krav och önskemål. Läs mer

 

Inside – industrialisering
Inside säkerställer att produkten kommer snabbare ut på marknaden till en kvalitet och ett pris som kundens kund är beredd att betala för. Läs mer

 

Insure – volymtillverkning
Med Insure säkerställer vi ett upplägg med effektiv volymproduktion, jämn kvalitet och en branschledande leveransprecision genom hela logistikkedjan. Läs mer

 

Infinite – eftermarknad
I produktlivets slutskede kan vi erbjuda Infinite. I denna fas jobbar vi tillsammans med kunden och tar fram en eftermarknadsplan för maximerad avkastning. Läs mer

 

En hel koncerns styrkor och förmågor nära dig
Alla uppdrag och kunder är unika. Det har sagts förr, men det tål att upprepas. Vi skräddarsyr varje uppdrag efter kundens behov i varje skede av processen. Du kan alltså vara säker på att design, utveckling och tillverkning är anpassade efter dig och inte tvärtom.

Till vår hjälp har vi ett ekosystem av moderna och effektiva fabriker som passar för alla varianter av elektronik- och mekanikprodukter. Fabrikernas geografiska spridning är en viktig del av Inissions strategi – att finnas nära våra kunder. Närheten innebär att vi kan arbeta tätt ihop som partners samtidigt som en hel koncerns styrkor och förmågor finns till ert förfogande.

Fördelarna med att jobba tätt ihop är bl. a. bättre kommunikation, ökad flexibilitet, kortare transporter och i slutändan en oslagbar leveransprecision.