Ei ole tarkoitettu julkaistavaksi tai levitettäväksi, suoraan tai välillisesti, Australiassa, Kanadassa, Kiinassa, Hong Kongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Singaporessa, Etelä-Afrikassa tai Yhdysvalloissa tai missä tahansa muussa toimivallassa, jossa soveltuva laki kieltää sen.

Pakollisen julkisen tarjouskilpailun tarjousten tarjousaika kaikista osakkeista Incap Corporation’issa (“Incap”), jonka Inission AB (“Inission”) teki, on erääntynyt 30. tammikuuta 2015.

Inission on ollut suurin osakkeenomistaja Incapissa vuodesta 2013 lähtien, kun Inission hankki noin 26,12 prosenttia kaikista Incapin osakkeista.

11. joulukuuta 2014 Inission suurensi omistustaan 30,27 prosenttiin kaikista Incapin osakkeista ja liittyvistä äänestysoikeuksista.

22. joulukuuta 2014 Inission hankki 7 684 615 Incapin osaketta eläkevakuutusyhtiöstä Varma Mutual Pension Insurance Company ja sen jälkeen Inission omistaa 40 707 563 Incapin osaketta, mikä on noin 37,31 prosenttia kaikista Incapin osakkeista ja liittyvistä äänestysoikeuksista.

Tarjouspyynnön lopputulosten mukaisesti oli osakkeiden määrä, jotka osallistuivat tarjouspyyntöön tarjousajan kuluessa, yhteensä 3 865 447 Incapin osaketta ja se edustaa noin 3,54 prosenttia kaikista osakkeista ja äänistä Incapissa. Siis sen jälkeen, kun osakkeista, jotka ovat kelpaavasti osallistuneet tarjouspyyntöön, on suoritettu, on Inissionin omistuksessa yhteensä Incapin osakkeita ja ääniä noin 40,85 prosenttia.

 

Osakkeiden myynti ja osto, jotka ovat kelpaavasti osallistuneet tarjouspyyntöön sen ehtojen ja edellytyksien mukaisesti, toteutetaan noin 4. helmikuuta 2015 (”Toimeenpanopäivämäärä”) NASDAQ OMX Helsingissä. Maksu suoritetaan toisena tai noin toisen (2.) Suomen pankkipäivänä, joka seuraa edellä mainittua toimeenpanopäivää (”Maksun suorituspäivä”). Maksuraha talletetaan maksun suorituspäivänä pankkitilille, joka on yhdistetty osakkeenomistajan kirjanpitotiliin tai, osakkeenomistajien tapauksessa, kenen omistukset ovat rekisteröity valtuutetun henkilön nimelle, pankkitilille, joka on määritetty hyväksyntäkaavakkeessa. Jos osakkeenomistajan pankkitili on muussa pankkilaitoksessa kuin hänen kirjanpitotili, maksetaan tarjoushinta pankkilaitosten välisen rahan transaktioiden aikataulun mukaisesti osakkeenomistajan pankkitilille niin, että se on osakkeenomistajan pankkitilillä noin kahden (2) Suomen pankkipäivän kuluttua, joka seuraa maksun suorituspäivää.

 

Inission AB

 

HALLITUS

 

 

Lisätietoja:
Fredrik Berghel, hallituksen jäsen
+46 73 20 22 210
fredrik.berghel@inission.com

 

Inission AB on Ruotsin sopimusvalmistaja elektroniikka-alalla, tarjoten räätälöityä valmistusta ja logistiikkapalveluita, jotka liittyvät teollisuuselektroniikkaan, erityisesti lääketeknologian, tietoliikenteen, autoteollisuuden ja meriliikenteen laitteisiin sekä mittauslaitteistoon ja ohjausteknologiaan. Inissionin tulot tilikaudesta, joka loppui 31. joulukuuta 2013, olivat noin 300 miljoonaa Ruotsin kruunua (noin EUR 32 miljoonaa) ja Inission työllistää noin 190 henkilöä Ruotsissa ja Virossa.