Inissionissa me haluamme kaikkein tyytyväisimpiä asiakkaita. Se on meidän missiomme ja se, johon pyrimme joka päivä. Me jatkuvasti kehitämme ja toteutamme uusia suunnitelmia ja toimintoja, jotka tarjoavat arvoa meidän asiakkaillemme. Nyt lanseerataan INXS:iä, ratkaisua eräälle toimialan klassiselle tulenaralle kysymykselle. Viimeinen asia, jota asiakas haluaa, kun tuote joutuu elinkaaren loppuun, on lasku vanhentuneista komponenteista. INXS:in avulla optimoimme komponenttien käyttöä ja jos löydämme jonkun vanhentuneen komponentin, hoidamme asian ilman kustannuksia asiakkaalle. Ainoa asia, jota vaadimme vastapalveluksi, on se, että struktuuri ja asiat pidetään kunnossa. Aivan niin kuin asiakkaamme edellyttävät meiltä.

Lue lisää INXS:istä.

Jos haluat lisätietoa, ole hyvä, ota yhteyttä:
Stig Leander
Sisäänostaja
stig.leander@inission.com
matkapuhelin +46 70 27 64 861