Pekka Väyrynen, Toimitusjohtaja Inission Lohja Oy

Elektroniikan, Mekaniikan ja Sähkömekaniikan kokonaistoimittaja HY-Tech lanseerataan nyt Suomen markkinoille nimellä Inission Lohja.

 

Inission Lohjan toimitusjohtaja Pekka Väyrynen kertoo brändin lanseerauksesta Suomessa ja sen tuomista liiketoimintamahdollisuuksista:

– Inissionin kokonaispalveluiden avulla Inission Lohja pystyy parantamaan palvelu- ja tuotetarjontaansa nykyisille asiakkailleen sekä laajentamaan asiakaskuntaansa. Jatkossa Inission Lohja keskittyy entistä tiiviimmin huipputekniikkaan ja tarjoaa elektroniikka- ja koneenrakennusteollisuudelle suunnattuja korkealaatuisia palveluita. Odotamme innolla Inissionin vahvaa sisäistä yhteistyötä ja olemme valmiita hyödyntämään ryhmän kaikkia näkökohtia toiminnassamme.

Tulevaisuudessa Inission Lohjan palvelut kattavat tuotteiden koko elinkaaren aina suunnittelusta jälkimarkkinoihin.

Inissionin markkinointijohtaja Olle Hulteberg kommentoi brändin lanseerausta:

– Tämä on tietysti hieno päivä Inissionin historiassa. Brändimme lanseeraaminen Suomen markkinoille Inission Lohjan kaltaisella paikallisella yrityksellä oli juuri sitä, mihin pyrimme, kun HY-Tech hankittiin helmikuussa 2020. Jatkamme tarjontamme vahvistamista ja voimme nyt tarjota koko ryhmän vahvuudet ja kyvyt lähellä suomalaisia asiakkaitamme.

Koko ryhmän vahvuudet lähelläsi
Inission on Pohjoismaiden johtava kokonaistoimittaja. Olemme auttaneet yrityksiä kehittämään ja valmistamaan korkealaatuisia elektronisia ja mekaanisia tuotteita jo 35 vuoden ajan. Palvelumme on suunniteltu kattamaan tuotteen koko elinkaari tuotekehityksestä jälkimarkkinoille. Meillä on nykyaikaisten ja tehokkaiden tehtaiden järjestelmä, joka soveltuu lukuisien elektronisten ja mekaanisten tuotteiden valmistukseen.

Tehtaidemme maantieteelliset sijainnit tukevat tärkeää osaa Inissionin strategiassa – asiakkaidemme lähellä olemista. Läheisyys mahdollistaa myös sen, että voimme tehdä tiivistä yhteistyötä kumppaneina, kun koko ryhmän vahvuudet ja kyvyt ovat asiakkaidemme käytettävissä.

inission_services

Tähän liittyvä artikkeli (eng): About HY-Tech Comp Oy

Lisätietoja varten, ota yhteyttä:
Pekka Väyrynen, Toimitusjohtaja Inission Lohja Oy
+358 50 555 1516
pekka.vayrynen@inission.com

Olle Hulteberg, Markkinointipäällikkö Inission AB
+46 707 20 24 44
olle.hulteberg@inission.com

 

Inissionista
Inission on kannattava kokonaistoimittaja, joka tarjoaa Pohjoismaiden alueen vaativille teollisuusasiakkaille korkealaatuisia elektronisia ja mekaanisia tuotteita. Palvelumme kattavat tuotteen koko elinkaaren kehityksestä ja suunnittelusta teollistamiseen, volyymituotantoon ja jälkimarkkinoihin. Yhdistämällä tämän logistiikkapalveluihin ja tuotantoon, joka perustuu joustavuuteen, asiakkaisiin sopeutumiseen sekä lyhyisiin toimitusaikoihin, olemme luoneet erittäin kilpailukykyisen tarjontakokonaisuuden. Inissionilla on tuotantoyksiköt Tukholmassa, Västeråsissa, Boråsissa, Munkforsissa, Malmössä, Løkken Verkissä, Lohjalla ja Tallinnassa. Inission on listattu Nasdaq First North Growth Market -yhtiö.