Inission awards 2021
Miden Melle-Hannah, Multi4:n perustaja

Inission innovation award-kilpailu pidettiin Tukholman Fotografiskassa toimittajien, sijoittajien ja yrittäjien läsnäolessa. Pääpalkintona jaossa oli Inissionin tuotanto- ja kehityspalveluita miljoonan Ruotsin kruunun edestä.

 

Kahdeksannen kerran järjestettävän kilpailun finaali pidettiin Ny Teknik’s 33-listan -tapahtumassa. Mukana oli viime vuoden voittaja, lupaavia yrittäjiä, toimittajia, ammattisijoittajia ja muita mielenkiintoisia vieraita. Finaaliin oli valittu kolme vahvaa ehdokasta; Brinja loT alustallaan rakennustyömaille, ChargeNode skaalautuvalla sähköautojen latausjärjestelmällään sekä Multi4 syövän diagnosointiin ja hoitoon tarkoitetulla teknologiallaan.

Inission awards 2021 finalistitFinalistit. Vasemmalta: Felix Hultén Brinja, Kristian Sandahl ChargeNode ja Miden Melle-Hannah Multi4

Leijonan Luola -ohjelmaformaatin kaltaisessa ympäristössä finalistit tapasivat tuomariston, joka koostui Inissionin, Embracer Groupin, Almin, Nordean ja Ny Teknikin edustajista.

Tuomaristo Inission awardsTuomaristo. Vasemmalta Olle Hulteberg Inission, Per Danielsson Ny Teknik, Kicki Wallje Lund Embracer Group, Anders Backman Nordea, Fredrik Berghel Inission ja Marlen Bakke Almi.

 

Tuplavoittaja
Myös yleisö sai päättää suosikkinsa ennen kuin tuomaristo paljasti kilpailun voittajan. 50 000 Ruotsin kruunun arvoisen yleisöpalkinnon voitti Multi4. 

 Tuomaristo julisti Inission innovaatiopalkinnon voittajan 2021 motivaatiopuheen kera:

 ”Tämän vuoden voittaja on kehittänyt tuotteen, jolla on valtava markkinapotentiaali ja suuri uutisarvo. Vallankumouksellinen innovaatio, joka tuo merkittäviä kustannussäästöjä yhteiskunnalle, mutta joka ennen kaikkea vähentää kärsimystä ja lisää tulevaisuuden toivoa ja elämänlaatua.”

 Voittajaksi julistettiin Multi4:n Miden Melle-Hannah syövän diagnosointi- ja hoitoteknologiallaan. Konfettisateen ja yleisön hurrausten saattelemana Midelle luovutettiin rahapalkinto.

 – Se oli taianomaista. Kun kaikki nousivat ja taputtivat, olin liikuttunut. En uskonut voittavani molempia palkintoja. Tämä vahvistaa sitä, että teemme jotain hyvää ja nyt saamme lisävoimaa tuleviin toimenpiteisiin Multi4-robotin kehittämisen ja valmistamisen osalta, kertoo Miden Melle-Hannah Multi4:stä.

Miltä Multi4:n tulevaisuus näyttää?
– 5-10 vuoden kuluttua olemme levittäytyneet ympäri Eurooppaa ja toivon, että on potilaita, jotka ajattelevat elämänsä parantuneen Multi4:n ansiosta.

 Miltä mieltä olet Inission innovaatiopalkinnosta?
– Mielestäni palkinto on uskomattoman hyvä. Yrittäjät itse tietävät, kuinka haastavaa alku voi olla, joten menestyksen myötä haluat antaa takaisin yhteisölle. Kilpailu on kovaa ja painopiste on meissä, yrittäjissä, Miden täydentää.

Inission innovation award-kilpailu järjestettiin tänä vuonna kahdeksatta kertaa. Kilpailun tarkoitus on auttaa yrittäjiä ja ideoita kasvamaan ja kukoistamaan, sekä saada huomiota ruotsalaiselle  elektroniikkatuotteita valmistavalle alalle. 

Kilpailu pidetään jälleen ensi vuonna, joten muista seurata sivujamme www.inission.com

Lisätietoa:
Olle Hulteberg, Markkinointijohtaja, Inission AB
0707-202 444,
olle.hulteberg@inission.com

Inissionista
Inission on kannattava kokonaistoimittaja, joka tarjoaa Pohjoismaiden alueen vaativille teollisuusasiakkaille korkealaatuisia elektroniikka- ja mekaniikkatuotteita. Palvelumme kattavat tuotteen koko elinkaaren kehityksestä ja suunnittelusta teollistamiseen, volyymituotantoon ja jälkimarkkinoihin. Yhdistämällä tämän joustaviin, asiakkaisiin sopeutuviin sekä lyhyisiin toimitusaikoihin perustuviin logistiikkapalveluihin ja tuotantoon, olemme luoneet erittäin kilpailukykyisen tarjontakokonaisuuden. Inissionilla on tuotantoyksiköt Tukholmassa, Västeråsissa, Boråsissa, Munkforsissa, Malmössä, Løkken Verkissä, Lohjalla ja Tallinnassa. Inission on listattu Nasdaq First North Growth Market -yhtiö.