Inission Lokken
Vasemmalta: tuotantopäällikkö Svein Ivar Bjønås, ostopäällikkö Sara T- Liljedal ja toimitusjohtaja Erik Dragset.

Vuodesta 2018 asti osa Inissionia ollut norjalainen Simpro on vaihtanut nimeään. Vahvalla asiakaslähtöisyydellä ja pitkällä räätälöityjen elektroniikkatuotteiden valmistus- ja logistiikkapalveluiden kokemuksella varustettu Inission Løkken AS on nyt lanseerattu Norjan markkinoille.

Vuoden 2018 lopulla Inission osti elektroniikkavalmistaja Simpron, joka toimi Løkken Verkissa ja Trondheimissa. Nykyisin kaikki toiminnot on keskitetty Løkken Verk:iin ja tehtaalle on tehty laajaa modernisointia ja uudelleenrakentamista vastaamaan asiakkaiden tarpeita kaikilta osin.

– Tätä nykyä Inission Løkken on virtaussuuntautunut yritys suuremmilla tiloilla, uusilla koneilla, korkeammalla automaatioasteella ja paremmalla laadulla varustettuna. Olen ylpeä siitä, mitä olemme saavuttaneet ja uusitut toimitilat ovat ikään kuin kirsikka kakun päällä. Inission Løkkenin myötä alkaa strategiamme seuraava vaihe, jonka myötä syvennämme yhteistyötä konsernin sisällä ja pyrimme parhaaksi huipputeknisen elektroniikan ja sähkömekaniikan kokonaistoimijaksi Pohjoismaiden alueella, sanoo Erik Dragset, Inission Løkkenin toimitusjohtaja.

Erik Dragset
Erik Dragset, Inission Løkkeni toimitusjohtaja. Kuva: Kajsa Selnes

Inissionin kokonaistarjonnan avulla Inission Løkken pystyy parantamaan nykyisille asiakkailleen tarjoamaansa palvelu- ja tuotevalikoimaansa, laajentamaan asiakaskuntaansa ja pääsemään uusille markkinoille.

Lokken_inission

Lokken_2_inissiom

Koko toimijan vahvuudet lähellä sinua
Inission on Pohjoismaiden johtava kokonaistoimittaja ja olemme 35 vuoden aikana auttaneet yrityksiä kehittämään ja valmistamaan korkealaatuisia elektroniikka- ja mekaniikkatuotteita. Palvelumme on suunniteltu kattamaan tuotteen koko elinkaari kehityksestä markkinoille. Meillä on nykyaikaisten ja tehokkaiden tehtaiden järjestelmä, jotka sopivat kaikkiin elektroniikka- ja mekaaniikkatuotteiden variaatioihin.

Palvelut_kuva

Lisätietoa:
Erik Dragset, CEO Inission Løkken AS
erik.dragset@simpro.no
+47 901 62 348

Olle Hulteberg, Marketing Director Inission AB
olle.hulteberg@inission.com
+46 707 20 24 44

Inissionista

Inission on kannattava kokonaistoimittaja, joka tarjoaa Pohjoismaiden alueen vaativille teollisuusasiakkaille korkealaatuisia elektroniikka- ja mekaniikkatuotteita. Palvelumme kattavat tuotteen koko elinkaaren kehityksestä ja suunnittelusta teollistamiseen, volyymituotantoon ja jälkimarkkinoihin. Yhdistämällä tämän joustaviin, asiakkaisiin sopeutuviin sekä lyhyisiin toimitusaikoihin perustuviin logistiikkapalveluihin ja tuotantoon, olemme luoneet erittäin kilpailukykyisen tarjontakokonaisuuden. Inissionilla on tuotantoyksiköt Tukholmassa, Västeråsissa, Boråsissa, Munkforsissa, Malmössä, Løkken Verkissä, Lohjalla ja Tallinnassa. Inission on listattu Nasdaq First North Growth Market -yhtiö.