Vasemmalta: Jo Nordvoll, Inission Løkkenin markkinointiosaston johtaja, ja Erik Dragset, Inission Løkkenin toimitusjohtaja.

Vasemmalta: Jo Nordvoll, Inission Løkkenin markkinointiosaston johtaja, ja Erik Dragset, Inission Løkkenin toimitusjohtaja.

Norjalainen Inission Løkken AS, joka on ollut osa Inission AB:tä vuodesta 2018, ja norjalainen NoFence AS ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen tuotantosopimuksen, jonka arvo on 70 miljoonaa Norjan kruunua. Toimitusten odotetaan toteutuvan vuosina 2023 ja 2024.

 

Norjassa vuonna 2011 perustettu NoFence kehittää teknologiaa, jonka tavoitteena on helpottaa eläinten pitämistä laitumella ja turvata niiden hyvinvointi. Yhtiön valikoimaan kuuluu tällä hetkellä kaksi patentoituun teknologiaan perustuvaa tuotetta: naudoille suunniteltu kaulapanta sekä vuohille ja lampaille suunniteltu kaulapanta. Eläimiä ja virtuaaliaitaa hallitaan NoFencen oman sovelluksen kautta.

Nyt solmittu sopimus on osa NoFencen strategiaa, jonka tavoitteena on toimia läheisessä yhteistyössä toimittajiensa kanssa. Sopimus kattaa noin 17 000 naudoille tarkoitetun kaulapannan sekä 27 000 lampaille ja vuohille tarkoitetun kaulapannan piirilevyjen valmistuksen, kokoamisen valmiiksi tuotteiksi ja toimituksen. Suunniteltu kasvu on merkittävää ja osapuolilla on selkeä pyrkimys kehittää yhteistyötä edelleen tulevina vuosina.

– Olemme ylpeitä siitä, että NoFence valitsi Inissionin strategiseksi kumppanikseen. Kaikkia prosessi- ja tuotantovälineitämme tullaan tarvitsemaan. Vastaamme piirilevyjen valmistamisesta ja kokoamisesta valmiiksi tuotteiksi. Lisäksi olemme vastuussa testauksesta ja testauksen kehittämisestä sekä valmiiden tuotteiden pakkaamisesta ja toimituksesta. Sijaintimme, tekninen tietotaitomme sekä kykymme toimittaa koko arvoketju olivat ratkaisevia tekijöitä arviointiprosessissa, sanoo Inission Løkkenin toimitusjohtaja Erik Dragset.

– NoFencen ja Inission Løkkenin kumppanuus alkoi vuosia sitten, ja meillä on korkeat vaatimukset yhteistyölle kilpailukykyisten tuotteiden ja tehokkaan tuotantolinjan kehityksessä. Halu miettiä asioita yhdessä asiakkaan, eli meidän, kanssamme sekä pyrkimys kustannustehokkuuteen, arvoketjun parannuksiin ja tuotteen optimointiin ovat yhteisen menestyksen avaintekijöitä. NoFence valmistautuu parhaillaan vahvaan kasvuun ja Inission on osoittanut, että se haluaa olla mukanamme tällä matkalla, sanoo NoFencen toimitusjohtaja Knut Bentzen.

Voit lukea lisää NoFencestä osoitteesta www.nofence.no

Lisätietoja:

Erik Dragset, Toimitusjohtaja, Inission Løkken AS
erik.dragset@inission.com
+47 901 62 348

 Yllä mainittu yhteyshenkilö toimitti tiedot julkaistavaksi 21.10.2022 klo 8:30 CET.

Inissionista

Inission on menestyvä kokonaistoimittaja, joka tarjoaa vaativille pohjoismaisille teollisuusasiakkaille valmiita ja erittäin korkealaatuisia elektroniikka- ja mekaniikkatuotteita. Palvelumme kattavat tuotteen koko elinkaaren aina kehityksestä ja suunnittelusta teollisen tuotannon aloittamiseen, volyymituotantoon ja jälkimarkkinointiin. Yhdessä logistiikkapalveluiden sekä joustavuuteen, asiakaskohtaiseen kustomointiin ja lyhyisiin toimitusaikoihin perustuvan tuotannon kanssa tämä tekee palveluistamme erittäin kilpailukykyisiä. Inissionin tuotantoyksiköt sijaitsevat Tukholmassa, Värsteråsissa, Boråsissa, Munkforsissa ja Malmössä (Ruotsissa), Løkken Verkissa (Norjassa), Lohjalla (Suomessa) sekä Lagedissa ja Tallinnassa (Virossa). Inission on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalla.