Inission-logo

Lehdistötiedote PDF-muodossa (englanniksi)

Inission AB:n hallitus on päättänyt, että konserni siirtyy kirjanpidossa K3-säännöstöstä IRFS-standardeihin (International Financial Reporting Standards).

– Inission on kasvuvaiheessa, ja siirtyminen IFRS:ään mahdollistaa reilun ja laatuvarmistetun, kokoomme, ikäämme, kasvuumme ja markkinaodotuksiimme sopivan pitkäikäisen järjestelmän käyttöönoton. Siirtymisellä IFRS-standardeihin pyritään lisäämään vertailukelpoisuutta muiden pörssiyhtiöiden kanssa ja parantamaan läpinäkyvyyttä ja yhteisymmärrystä kansainvälisten sijoittajien silmissä mitä vuosikertomuksiin tulee, toteaa Inission AB:n hallituksen puheenjohtaja Olle Hulteberg.

Inissionin vuoden 2022 vuosikertomus, joka julkaistaan 1.3., on ensimmäinen EU:n hyväksymien IFRS-standardien ja IFRS Interpretations Committeen (IFRIC) tulkintojen mukainen raportti. Uuteen järjestelmään siirtymisen päiväksi on päätetty 1.1.2021. Vertausluvut lasketaan uudelleen 1.1.2021 alkaen.

Siirtyminen IFRS-standardeihin vaikuttaa pääasiassa konserniyritysten kirjanpitoon, mukaan lukien liikearvon käsittely ja käyttöoikeuksien kirjanpito. Siirto mahdollistaa myös mahdolliset tulevat muutokset listauksessa.

Yksityiskohtainen kuvaus siirtymisestä IFRS-standardeihin ja sen vaikutuksista on luettavissa Inissionin vuoden 2022 vuosikertomuksessa 1.3. sekä 5.4. julkaistavassa toimintakertomuksessa.

Jatkossa Inission julkaisee kaikki raportit sekä ruotsiksi että englanniksi.


Lisätietoja:

Inission AB:n hallituksen puheenjohtaja Olle Hulteberg
+46 707 20 24 44
olle.hulteberg@inission.com

Inission AB on velvollinen julkaisemaan nämä tiedot EU:n markkinoiden väärinkäytöstä annetun asetuksen mukaisesti. Tiedot on annettu julkaistavaksi edellä mainittujen yhteyshenkilöiden toimesta 16.2.2023 klo 08:30 CET.

Tietoja Inissionista
Inission toimittaa räätälöityjä huipputasoa edustavia teollisuuselektroniikan ja -mekaniikan valmistuspalveluita ja tuotteita kokonaisratkaisuina. Palvelumme kattavat tuotteen koko elinkaaren kehityksestä ja suunnittelusta teollistamiseen, volyymituotantoon ja huoltopalveluihin.

Inission toimii Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Virossa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Tunisiassa. Kokonaisliikevaihto viimeisten 12 kuukauden aikana oli 1,7 miljardia SEK. Yrityksen palveluksessa oli 900 henkilöä. Inission on listattu Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalla ja Nordic Certified Adviser AB toimii sen hyväksyttynä neuvonantajana. Raportit on arkistoitu osoitteessa  https://www.inission.com/investor/.

Inission AB, Lantvärnsgatan 4, 652 21 Karlstad
Yritystunnus 556747-1890