Involve speakers in one photo

Pyrkimyksenämme on muuttaa ja kehittää teollisuudenalaamme ja visionamme on luoda vuoden antoisin tapahtuma, johon kaikki haluavat ehdottomasti osallistua. Siksi esittelemme Involve-konferenssin. Involve tarjoaa verkostoitumista ja innostavia puhujia, mutta ennen kaikkea ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa teollisuudenalaamme uudella osallistavalla lähestymistavalla. Konferenssi järjestetään yhdessä Voceanin kanssa, joka tarjoaa erinomaisen työkalun kaikkien saamiseksi mukaan.

– Inission on astunut pitkäkestoisen kehityksen polulle, jonka varrella on monia haasteita, mutta myös huikeita mahdollisuuksia. Onnistumisen kannalta on ratkaisevan tärkeää, että kaikki työntekijämme, asiakkaamme ja toimittajamme ovat sitoutuneet hankkeeseen. Involve on foorumi, jossa joka vuosi keskustelemme matkastamme ja kutsumme vierailevia puhujia kertomaan oman näkemyksensä siitä, mitä todellinen menestys edellyttää. Konferenssin aikana kaikki osallistujat myös saavat työkaluja, joiden avulla on mahdollista vaikuttaa, kehittyä ja parantaa jatkuvasti toimintaansa. Yhdessä olemme vahvoja, toteaa Inissionin toimitusjohtaja Fredrik Berghel.

Involve järjestetään 20.4. Fabrikörenissä Tukholman Nacka Strandissa. Ensimmäisen konferenssin teemana ovat yhteistyö, tehokkuus ja kestävä tuotanto.


Lisätietoja:

Myyntipäällikkö Fredric Grahn
fredric.grahn@inission.com
+46 705 94 11 66

Tietoja Inissionista

Inission toimittaa räätälöityjä huipputasoa edustavia teollisuuselektroniikan ja -mekaniikan valmistuspalveluita ja tuotteita kokonaisratkaisuina. Palvelumme kattavat tuotteen koko elinkaaren kehityksestä ja suunnittelusta teollistamiseen, volyymituotantoon ja huoltopalveluihin.

Inission toimii Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Virossa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Tunisiassa. Kokonaisliikevaihto viimeisten 12 kuukauden aikana oli 1,7 miljardia SEK. Yrityksen palveluksessa oli 900 henkilöä. Inission on listattu Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalla.