Kuvassa vasemmalta; Emil Larsson , Marcel Kucera ja Mack Jarosz.

Viime syksynä Inission Syd (tehtaat Malmössä ja Boråsissa) ilmoitti laajentavansa Malmön tehdasta 50 prosentilla. Nyt yritys ilmoittaa, että myös Boråsin tehtaaseen on tehty investointeja n. 12 miljoonan Ruotsin kruunun arvosta.

Investoinnit ovat osa Inission Syd:n kestävän kokonaistarjonnan vahvistamista. Ne koostuvat päivitetystä näytön painokoneesta, uudesta ASMPT SPI:stä (juotospastan tarkastus), kahdesta uudesta ASMPT:n pintaliitosmoduulista, uusista syöttölaitteista sekä päivitetystä ohjelmistosta koko linjalle.

Myös Boråsin tehtaalla Inission Syd on investoinut päälinjan uusiin typpikaasun tuottajiin ja selektiiviseen juottamisprosessiin – kestävä valinta, jossa tuotetaan vain tarvittava typpikaasu. Typpikaasua käytetään luomaan hapeton ympäristö juottamisen aikana ja siten parantamaan juotosten laatua.

– Investointien seurauksena Boråsin tehtaalla on pintaliitosprosessi, joka yhdistää korkean suorituskyvyn ja laadun sekä jäljitettävyyden. Asiantuntemuksemme ja uusi laitteisto auttavat tekemään tehtaasta entistä kilpailukykyisemmän, kertoo Inission Syd AB:n toimitusjohtaja Carl Lidén.

Uusi laitteisto on asennettu ja otettu käyttöön maaliskuun 2024 aikana.

Lisätietoja:

Carl Lidén, Toimitusjohtaja Inission Syd AB
carl.liden@inission.com
0709-75 74 25

Inissionista

Inission on kokonaistoimittaja, joka tarjoaa yrityksille elektronisten ja mekaanisten tuotteiden räätälöityjä kehittämis- ja valmistuspalveluita. Palvelut kattavat koko tuotteen elinkaaren kehityksestä ja suunnittelusta teollistamiseen, volyymituotantoon ja jälkimarkkinointipalveluihin. Inissionilla on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Virossa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Tunisiassa.

Inissionilla on vahva arvoihin perustuva yrittäjähenkinen ja intohimoinen yrityskulttuuri, mikä johti vuonna 2023 n. 2,2 miljardin (SEK) liikevaihtoon. Inissionin palveluksessa on n. 1 070 työntekijää.

Inission on listattu Nasdaq European Growth Market First Northiin.

Inissionin tarjonta on jaettu kahteen liiketoiminta-alueeseen; Elektronisten ja mekaanisten tuotteiden sopimustuotantoon Inission-brändin alla ja tehoelektroniikkaan ja -järjestelmiin Enedo-brändin alla.

Raportit on arkistoitu osoitteeseen www.inission.com/en. 

Inission AB,
Lantvärnsgatan 4,
652 21 Karlstad,
y-tunnus 556747–1890

Tiedote on vapaa julkaistavaksi15.4.2024 klo 08:50 (CET)