Fredrik Berghel Q1 2024 presentation

Inission AB julkaisee ensimmäisen osavuosikatsauksen ajalta tammi-maaliskuu 2024 8.5.2024 klo 07:00 CET. 

Kutsumme raportin ja vuosikatsauksen yhteydessä sijoittajat, analyytikot ja median seuraamaan suoraa lähetystä samana päivänä klo 17:00 CET. Inissionin toimitusjohtaja Fredrik Berghel kommentoi lähetyksessä julkaistua raporttia. Esityskieli on englanti. 

Tallenne on saatavilla tilaisuuden jälkeen Inissionin verkkosivuilta. Suora lähetys löytyy osoitteesta Inission.com

Lisätietoja: 

Fredrik Berghel, CEO Inission AB
fredrik.berghel@inission.com
+46 732 02 22 10

Inissionista

Inission on kokonaistoimittaja, joka tarjoaa yrityksille elektronisten ja mekaanisten tuotteiden räätälöityjä kehittämis- ja valmistuspalveluita. Palvelut kattavat koko tuotteen elinkaaren kehityksestä ja suunnittelusta teollistamiseen, volyymituotantoon ja jälkimarkkinointipalveluihin. Inissionilla on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Virossa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Tunisiassa.

Inissionilla on vahva arvoihin perustuva yrittäjähenkinen ja intohimoinen yrityskulttuuri, mikä johti vuonna 2023 n. 2,2 miljardin (SEK) liikevaihtoon. Inissionin palveluksessa on n. 1 070 työntekijää.

Inission on listattu Nasdaq European Growth Market First Northiin.

Inissionin tarjonta on jaettu kahteen liiketoiminta-alueeseen; Elektronisten ja mekaanisten tuotteiden sopimustuotantoon Inission-brändin alla ja tehoelektroniikkaan ja -järjestelmiin Enedo-brändin alla.

Raportit on arkistoitu osoitteeseen www.inission.com/en. 

Inission AB,
Lantvärnsgatan 4,
652 21 Karlstad,
y-tunnus 556747–1890

Tiedote julkaistiin  6.5.2024 klo 08:50 CET