Fredrik Berghel Q1 2024 presentation

Inission AB publicerar sin delårsrapport för perioden januari-mars 2024 den 8 maj klockan 07:00 CET. Med anledning av rapporten och i samband med årsstämman bjuder Inission in investerare, analytiker och media till en livesändning klockan 17.00 CET samma dag. Under presentationen kommer Inissions VD Fredrik Berghel att kommentera den publicerade rapporten. Presentationen hålls på engelska. Efteråt kommer presentationen att finnas tillgänglig på Inissions hemsida under Investor relations.

Livesändningen nås via inission.com

 

För mer information kontakta:
Fredrik Berghel, VD Inission AB
+46 73 202 22 10
fredrik.berghel@inission.com

Om Inission
Inission är en totalleverantör av skräddarsydda tillverkningstjänster och produkter inom avancerad industriell elektronik och mekanik. Våra tjänster täcker hela produktens livscykel, från utveckling och design till industrialisering, volymproduktion och eftermarknadstjänster. Inission har verksamheter i Sverige, Norge, Finland, Estland, Italien, USA och Tunisien. Inission har en stark värdedriven företagskultur av entreprenörskap och passion vilket 2023 har resulterat i en omsättning på cirka 2,2 miljarder kronor med i snitt 1 070 anställda. Inission är noterat på Nasdaq First North Growth Market med Nordic Certified Adviser AB som certifierad rådgivare. Inissions erbjudande är uppdelat i två affärsområden; Kontraktstillverkning av elektroniska och mekaniska produkter under varumärket Inission och Kraftelektronik och system under varumärket Enedo. Rapporter arkiveras på https://www.inission.com/investor/.

Inission AB, Lantvärnsgatan 4, 652 21 Karlstad
Org.nr. 556747–1890

Informationen lämnades för offentliggörande den 6 maj 2024 kl. 08:50 CET.