Delaktighet, trivsel och utmaningar.


 

Inission är synonymt med trevliga arbetskamrater, teamwork, delaktighet och karriärmöjligheter. Vi är alltid intresserade av att få kontakt med människor som söker efter en rolig, utmanande och spännande arbetsplats och som vill dela med sig av sin kunskap och erfarenhet.

 

Just nu söker Inission Stockholm: Processtekniker
Just nu söker Inission Västerås: Elektronikutvecklare


Kontakta oss!
Vill du berätta vad du skulle kunna bidra med får du mer än gärna kontakta oss. Ring eller maila till VD på respektive fabrik, kontaktuppgifter hittar du under kontakter.

Inission Academy
Inissions framgång beror mångt och mycket på engagemanget och kompetensen hos våra medarbetare. För att fortsätta utvecklas framgångsrikt måste vi ger våra medarbetare möjlighet att vidareutvecklas. Ifrån den insikten grundades Inission Academy, en långsiktig satsning med syftet att utveckla färdigheter och kunskaper, men också egenskaper hos individer. Inom Inission Academy finns det lärande för alla, bl. a. utbildningar inom ledarskap, projektledning, affärsmannaskap, inköp, produktion, ekonomi och marknad. Genom att skapa förutsättningarna för ett livslångt lärande kan vi anta branschens nuvarande och framtida utmaningar. Läs mer om Inission Academy här.

Att jobba hos Inission
Vad har då våra medarbetare att säga om Inission? Klicka på dem här nedan om du vill läsa mer om deras bakgrund, vad de jobbar med och vad de tycker om Inission.

 


Leo Šunjić, Production Engineer, Inission Stockholm
leo.sunjic@inission.com, direkt +46 8 56 44 06 59


Mikael Liljemark, Purchase Manager, Inission Munkfors
mikael.liljemark@inission.com, direkt +46 706 56 25 01


Gunilla Ringström, Finance & HR Manager, Inission Borås
gunilla.ringström@inission.com, direkt + 46 337 24 23 30

  Inission finns också på Linkedin


Elektronikutvecklare

Om du känner att du vill utvecklas och säkerligen lära dig någonting nytt varje dag, då är Inission Västerås rätt arbetsplats för dig.

På vår utvecklingsavdelning kommer du tillsammans med dina kollegor att hjälpa några av Sveriges mest framgångsrika företag med utveckling av elektronikprodukter. Du som söker ska vara öppen för grupparbeten med kollegor från Inission Västerås och öppen för möjligheten att jobba direkt i våra kunders organisationer.

Vi är i behov av flera medarbetare och ser gärna en blandning av både erfarna ingenjörer och du som bara har jobbat några år som utvecklingsingenjör. Oavsett vilket så ska du vara nyfiken på avancerad hård- eller mjukvaruvaruutveckling. Är du dessutom en fena inom Functional Safety, då kan det absolut vara just dig som vi söker.

På Inission Västerås är vi idag 24 personer, där hälften av gänget jobbar med elektronikutveckling. I våra lokaler i Kopparlunden i centrala Västerås har vi också montering av mekanik och elektronik. Vi har inga egna produkter, i stället bygger och utvecklar vi produkter på uppdrag av våra kunder.

Inission Västerås är ett litet och flexibelt bolag som hela tiden utvecklas. Men vi är också en viktig pusselbit i en större koncern med systerbolag i hela Norden. Det skapar möjligheter till kompletta uppdrag där vi kan hjälpa till i hela värdekedjan – från utveckling, konstruktion och prototyper till industrialisering, volymproduktion och leverans av färdiga produkter direkt till våra kunders kunder.

Kontakta Johan Swärd, Managing Director Inission Västerås, för mer information:
johan.sward@inission.com
+46 703 50 80 08

 

Processtekniker


Inission är ett spännande företag i tillväxt och vi arbetar med en tydlig målsättning att effektivisera vår produktion på en hög nivå. Inission Stockholm söker nu efter en processtekniker som vill vara med och driva utvecklingen framåt mot en produktion i världsklass.

Om tjänsten
Som processtekniker hos oss kommer du att ansvara för utveckling av metod och maskin inom våra produktionsprocesser. Du kommer med andra ord att bli en nyckelspelare hos oss när det kommer till effektivisering av produktionen och arbetet med Inissions Lean-program.

Tjänsten innebär många nära samarbeten med kollegor i produktionen där ni förväntas dra nytta av varandras expertis och styrkor för att driva utvecklingen framåt. Som processtekniker för vår fabrik i Stockholm rapporterar du direkt till Produktionschefen.

Om dig
För att bli framgångsrik som processtekniker hos oss ser vi att du har ett stort teknikintresse och ett driv att utveckla och förbättra, både dig själv och produktionen. Du är en lyhörd person med förmågan att få med dig teamet framåt då du brinner för att utveckla både människor och effektiva processer. Du ser det som ditt kall att dagligen se till att produktionsenheten utvecklas.

Med din tydliga kommunikation, ditt strukturerade arbetssätt och ditt mod att fatta egna beslut inom ditt område utstrålar du trygghet och förtroende. Som bäst trivs du i en entreprenöriell miljö i snabb utveckling där du får vara lösningsorienterad och positiv.

För att lyckas med detta uppdrag tror vi att du har;

  • Eftergymnasial utbildning, eller relevant erfarenhet, inom teknisk produktion
  • Flera års erfarenhet i tillverkningsindustrin
  • Flera års erfarenhet av teknik- och processutveckling
  • Kunskap och erfarenhet gällande kretskortsproduktion
  • Dokumenterad erfarenhet och framgång gällande implementation av effektiva tillverkningsflöden.

Tjänsten kräver att du har god datorvana samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Om oss
Inission erbjuder krävande industrikunder i Norden skräddarsydda utvecklings- och tillverkningstjänster för kompletta elektroniska och mekaniska produkter som garanterar den bästa affärsnyttan och totalekonomin för våra kunder.

Det finns många företag som är duktiga på elektronik och mekanik, som levererar högkvalitativa produkter och lösningar. Men det som särskiljer Inission är att vi vet varför vi gör det vi gör. Vi har nämligen en tydlig övertygelse om att vår bransch går att förändra och förbättra och att vi hela tiden kan och måste leverera ett ännu större värde till våra kunder.

Bolaget har sitt huvudkontor i Karlstad med dotterbolag i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Tallinn, Trondheim och Lohja i Finland. Inission omsätter ca 1 Mdr och har ca 560 anställda. Inission är noterat på Nasdaq First North.

Om processen
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 0705 94 72 77 eller Sofie Gustavsson på telefon 070 291 78 83.