Delaktighet, trivsel och utmaningar.


 

Inission är synonymt med trevliga arbetskamrater, teamwork, delaktighet och karriärmöjligheter. Vi är alltid intresserade av att få kontakt med människor som söker efter en rolig, utmanande och spännande arbetsplats och som vill dela med sig av sin kunskap och erfarenhet.

 

Inission Västerås söker: elektronikutvecklare


Kontakta oss!
Vill du berätta vad du skulle kunna bidra med får du mer än gärna kontakta oss. Ring eller maila till VD på respektive fabrik, kontaktuppgifter hittar du under kontakter.

Inission Academy
Inissions framgång beror mångt och mycket på engagemanget och kompetensen hos våra medarbetare. För att fortsätta utvecklas framgångsrikt måste vi ger våra medarbetare möjlighet att vidareutvecklas. Ifrån den insikten grundades Inission Academy, en långsiktig satsning med syftet att utveckla färdigheter och kunskaper, men också egenskaper hos individer. Inom Inission Academy finns det lärande för alla, bl. a. utbildningar inom ledarskap, projektledning, affärsmannaskap, inköp, produktion, ekonomi och marknad. Genom att skapa förutsättningarna för ett livslångt lärande kan vi anta branschens nuvarande och framtida utmaningar. Läs mer om Inission Academy här.

Att jobba hos Inission
Vad har då våra medarbetare att säga om Inission? Klicka på dem här nedan om du vill läsa mer om deras bakgrund, vad de jobbar med och vad de tycker om Inission.

 


Leo Šunjić, Production Engineer, Inission Stockholm
leo.sunjic@inission.com, direkt +46 8 56 44 06 59


Mikael Liljemark, Purchase Manager, Inission Munkfors
mikael.liljemark@inission.com, direkt +46 706 56 25 01


Gunilla Ringström, Finance & HR Manager, Inission Borås
gunilla.ringström@inission.com, direkt + 46 337 24 23 30

  Inission finns också på Linkedin


Elektronikutvecklare

Om du känner att du vill utvecklas och säkerligen lära dig någonting nytt varje dag, då är Inission Västerås rätt arbetsplats för dig.

På vår utvecklingsavdelning kommer du tillsammans med dina kollegor att hjälpa några av Sveriges mest framgångsrika företag med utveckling av elektronikprodukter. Du som söker ska vara öppen för grupparbeten med kollegor från Inission Västerås och öppen för möjligheten att jobba direkt i våra kunders organisationer.

Vi är i behov av flera medarbetare och ser gärna en blandning av både erfarna ingenjörer och du som bara har jobbat några år som utvecklingsingenjör. Oavsett vilket så ska du vara nyfiken på avancerad hård- eller mjukvaruvaruutveckling. Är du dessutom en fena inom Functional Safety, då kan det absolut vara just dig som vi söker.

På Inission Västerås är vi idag 24 personer, där hälften av gänget jobbar med elektronikutveckling. I våra lokaler i Kopparlunden i centrala Västerås har vi också montering av mekanik och elektronik. Vi har inga egna produkter, i stället bygger och utvecklar vi produkter på uppdrag av våra kunder.

Inission Västerås är ett litet och flexibelt bolag som hela tiden utvecklas. Men vi är också en viktig pusselbit i en större koncern med systerbolag i hela Norden. Det skapar möjligheter till kompletta uppdrag där vi kan hjälpa till i hela värdekedjan – från utveckling, konstruktion och prototyper till industrialisering, volymproduktion och leverans av färdiga produkter direkt till våra kunders kunder.

Kontakta Johan Swärd, Managing Director Inission Västerås, för mer information:
johan.sward@inission.com
+46 703 50 80 08