Delaktighet, trivsel och utmaningar.


 

Inission är synonymt med trevliga arbetskamrater, teamwork, delaktighet och karriärmöjligheter. Vi är alltid intresserade av att få kontakt med människor som söker efter en rolig, utmanande och spännande arbetsplats och som vill dela med sig av sin kunskap och erfarenhet.

 

Inission AB söker: Graduate Trainee inom affärsutveckling
Inission Munkfors söker: Produktionstekniker
Inission Västerås söker: Elektronikutvecklare
Inission Malmö söker: Senior utvecklingsingenjör
Inission Malmö söker: Hårdvaruutvecklare


Kontakta oss!
Vill du berätta vad du skulle kunna bidra med får du mer än gärna kontakta oss. Ring eller maila till VD på respektive fabrik, kontaktuppgifter hittar du under kontakter.

Inission Academy
Inissions framgång beror mångt och mycket på engagemanget och kompetensen hos våra medarbetare. För att fortsätta utvecklas framgångsrikt måste vi ger våra medarbetare möjlighet att vidareutvecklas. Ifrån den insikten grundades Inission Academy, en långsiktig satsning med syftet att utveckla färdigheter och kunskaper, men också egenskaper hos individer. Inom Inission Academy finns det lärande för alla, bl. a. utbildningar inom ledarskap, projektledning, affärsmannaskap, inköp, produktion, ekonomi och marknad. Genom att skapa förutsättningarna för ett livslångt lärande kan vi anta branschens nuvarande och framtida utmaningar. Läs mer om Inission Academy här.

Att jobba hos Inission
Vad har då våra medarbetare att säga om Inission? Klicka på dem här nedan om du vill läsa mer om deras bakgrund, vad de jobbar med och vad de tycker om Inission.

 


Malin Grevillius, Technician
malin.grevillius@inission.com, +46 707 78 55 44


Mikael Liljemark, Purchase Manager
mikael.liljemark@inission.com, +46 706 56 25 01


Jesper Holmgren, Finance & HR Manager
jesper.holmgren@inission.com, + 46 337 24 23 30

  Inission finns också på Linkedin


Elektronikutvecklare (Västerås)


Inission erbjuder industrikunder i Norden skräddarsydda utvecklings- och tillverkningstjänster för kompletta elektroniska och mekaniska produkter. Företaget har en stark övertygelse om att deras bransch ständigt går att förändra och förbättra. På Inission kan du förvänta dig en en kultur präglad av framåtanda, flexibilitet, öppenhet och nyfikenhet.

Nu söker Inission en innovativ elektronikutvecklare som vill vara en del av företagets nya satsning inom utvecklingstjänster. Det nya affärsområdet kommer att lanseras under våren och är en vidareutveckling av Innovate, Inissions framgångsrika tjänst för utveckling av konstruktion och elektronikprodukter.

Om dig
Vi söker dig som vill ha ett spännande jobb i en kreativ miljö där du får jobba med kundnära produktutveckling. Vi tror att du trivs med att arbeta i grupp och ute hos kund. Dina personliga egenskaper karakteriseras av struktur och logik och vi tänker att du gillar innovationer och trivs bra med att lösa problem. Du har en god samarbetsförmåga, är självgående och har förmåga att driva projekt framåt.

För att klara dina kommande uppgifter behöver du ha relevant utbildning och flera års erfarenhet av utveckling av hård- eller mjukvara. Har du erfarenhet från FPGA/VHDL eller functional safety så är det meriterande.

Om tjänsten
På utvecklingsavdelningen kommer du tillsammans med dina kollegor att hjälpa några av Sveriges mest framgångsrika företag med utveckling av elektronikprodukter.

När idén för att lösa kundens utmaning finns på bordet, kanske bara som en principskiss, så är din roll att tillsammans med ditt team ta fram de nya tekniska lösningar som krävs för att produkten ska bli praktiskt producerbar, säljbar och lönsam.

Du kommer att vara stationerad vid kontoret i Västerås och kommer arbete med utvecklingsprojekt både inhouse och ute hos kund. Du har även möjlighet att arbeta på distans när arbetsuppgifterna tillåter det.

Om kunden
Inission erbjuder industrikunder i Norden skräddarsydda utvecklings- och tillverkningstjänster för kompletta elektroniska och mekaniska produkter. Deras erbjudande sträcker sig över hela produktlivscykeln, från utveckling till eftermarknad. Företaget har en tydlig övertygelse om att deras bransch går att förändra och förbättra.

Inission Västerås är ett litet och flexibelt bolag som hela tiden utvecklas. Det är en viktig pusselbit i en större koncern med systerbolag i hela Norden vilket skapar möjligheter att ta sig an kompletta uppdrag och hjälpa kunderna i hela värdekedjan – från utveckling, konstruktion och prototyper till industrialisering, volymproduktion och leverans av färdiga produkter. Inission hjälper kunder att bidra till en mer hållbar framtid genom att erbjuda produkter som bidrar till minskad miljöbelastning.

Bolaget har sitt huvudkontor i Karlstad med dotterbolag i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Tallinn, Trondheim och Lohja i Finland. Inission omsätter ca 1 Mdr och har ca 600 anställda. Bolaget är noterat på Nasdaq First North.

Om processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Anna Olsson på telefon 054- 220 95 05 eller Johan Cederholm på telefon 072-216 04 51.

Anställningen är på heltid

Välkommen med din ansökan!

 

Senior utvecklingsingenjör (Malmö)

Inission är en lönsam totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden kompletta elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalité. Våra tjänster täcker in hela produktlivscykeln, från utveckling och konstruktion till industrialisering, volymproduktion och eftermarknad. Genom att kombinera detta med logistiktjänster och en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir vårt erbjudande mycket konkurrenskraftigt. Inission har produktionsenheter i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Trondheim (Norge), Lohja (Finland), Lagedi och Tallinn (Estland). Inission är noterade på OMX Nasdaq First North.

Inission Malmö inleder nu en satsning på egen elektronikutveckling och bygger upp en utvecklingsavdelning för att kunna tillgodose kunders behov som en totalleverantör. Det innebär att man kan stötta kunder från förstudie och prototypframtagning till volymproduktion och eftermarknad, från egen fabrik i Malmö.

Arbetsuppgifter
Som utvecklingsingenjör kommer du stötta kunder i utveckling av nya produkter och elektroniklösningar, ofta i form av inbyggda system. Det kan innebära helhetsåtaganden från idé till färdig prototyp, eller att ingå som del i kunders projekt. Det kan innefatta t ex utveckling av hårdvara (både analog och digital elektronik, och både konstruktion och layout), mjukvara, testning och projektledning. Du testar produkter och dess funktionalitet och du dokumenterar ditt arbete. Tjänsten innebär ett nära samarbete med kollegor både i Malmö och på övriga orter där Inission är verksamt. Utvecklingsorganisationen består idag av flera kompetenta, både seniora och yngre medarbetare med omfattande kunskaper inom teknik och produkter, och du kommer lära dig massor på vägen. Du rapporterar till affärsområdeschefen för Utveckling och tjänsten är placerad i Jägersro i Malmö.

Din bakgrund
Vi söker dig med en relevant utbildning med inriktning elektronik. Du har en gedigen bakgrund inom elektronikutveckling och ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet att ta till dig ny teknik. Du har erfarenhet av både digital och analog elektronik, inklusive kretskortslayout, och vi tror att du har jobbat brett med elektronikutveckling, snarare än smalt och nischat. Sannolikt har du jobbat i Altium, Eagle, Orcad eller något av de andra ledande CAD-programmen, och du har god kännedom om EMC och färdigheter i LabView. Ett starkt önskemål är också erfarenhet av hårdvarunära programmering i C/C++, samt erfarenhet av både FPGA och VHDL. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Din personlighet kännetecknas bland annat av en stor nyfikenhet och öppenhet, t ex till att anamma nya tekniker och arbetssätt. Tjänsten innebär mycket kommunikation med kollegor och kunder, varför en god kommunikativ förmåga krävs. Du är samarbetsinriktad och förespråkar arbete i team och du är öppen för att både ta till dig och dela med dig av kunskaper. Samtidigt som du är utvecklingsinriktad och idérik har du även förmågan att ta saker i mål och avsluta projekt.

Varför Inission?
Inission Malmö är inne i en mycket positiv utveckling! Bolaget står inför en spännande tid med nya kunder och en satsning på egen lokal produktutveckling, i nära samarbete med kunder i regionen. Ägarbilden är stabil och tillväxtmålen ambitiösa. Idag är Inission till ytan den största kontraktstillverkaren i regionen och man spår en stark tillväxt med flera nya kunder. Som senior utvecklingsingenjör kommer du få en unik chans att vara med och bygga upp en utvecklingavdelning – med egen produktion i samma hus! Man kan säga att du blir en nyckelspelare i satsningen på utveckling och du har stora chanser att påverka din vardag och forma din roll. Du kommer att jobba med trevliga och mycket kompetenta kollegor och du erbjuds utbildning och mentorskap i form av synnerligen kompetenta kollegor. Inission besitter en unikt hög kompetens inom elektronikproduktion. Möjligheter att arbeta viss del av tiden på distans finns.

Information och ansökan
I det här uppdraget samarbetar Inission med TOBLOR Consulting För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon, telefon 0735-11 10 60. Tjänsten söks via TOBLORs karriärsida: www.toblor.se. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

Hårdvaruutvecklare (Malmö)

Inission är en lönsam totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden kompletta elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalitet. Våra tjänster täcker in hela produktlivscykeln, från utveckling och konstruktion till industrialisering, volymproduktion och eftermarknad. Genom att kombinera detta med logistiktjänster och en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir vårt erbjudande mycket konkurrenskraftigt. Inission har produktionsenheter i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Trondheim (Norge), Lohja (Finland), Lagedi och Tallinn (Estland). Inission är noterade på OMX Nasdaq First North.

Inission Malmö inleder nu en satsning på egen elektronikutveckling och bygger upp en utvecklingsavdelning för att kunna tillgodose kunders behov som en totalleverantör. Det innebär att man kan stötta kunder från förstudie och prototypframtagning till volymproduktion och eftermarknad, från egen fabrik i Malmö.

Arbetsuppgifter
Som hårdvaruutvecklare kommer du stötta kunder i utveckling av ny, eller i förbättring av befintlig hårdvara, ofta i form av inbyggda system. Det innefattar både konstruktion och layout och emellanåt arbetar du praktiskt i labbet med lödning av kretskort och komponenter till prototyper. Du testar produkter och dess funktionalitet och du dokumenterar ditt arbete. Tjänsten innebär ett nära samarbete med kollegor både i Malmö och på övriga orter där Inission är verksamt. Utvecklingsorganisationen består idag av flera kompetenta, både seniora och yngre medarbetare med omfattande kunskaper inom teknik och produkter, och du kommer lära dig massor på vägen. Du rapporterar till affärsområdeschefen för Utveckling och tjänsten är placerad i Jägersro i Malmö.

Din bakgrund
Vi söker dig med en relevant utbildning med inriktning elektronik. Antal år i arbetslivet är inte avgörande, men däremot ett gediget tekniskt intresse och en nyfikenhet att ta till dig ny teknik. Du har erfarenhet av både digital och analog design, inklusive kretskortslayout, och vi tror att du har jobbat brett med elektronikutveckling, snarare än smalt och nischat. Sannolikt har du jobbat i Altium, Eagle eller något av de andra ledande CAD-programmen, och du har förmodligen kännedom om EMC och har jobbat i LabView. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Din personlighet kännetecknas bland annat av en stor nyfikenhet och öppenhet, t ex till att anamma nya tekniker och arbetssätt. Du är utpräglat noggrann och har en kommunikativ ådra. Tjänsten innebär en hel del kommunikation med kollegor och kunder. Du är samarbetsinriktad och förespråkar arbete i team och du är öppen för att både ta till dig och dela med dig av kunskaper. Samtidigt som du är utvecklingsinriktad och idérik har du även förmågan att ta saker i mål och avsluta projekt.

Varför Inission?
Inission Malmö är inne i en mycket positiv utveckling! Bolaget står inför en spännande tid med en rad nya kunder och en satsning på egen lokal produktutveckling, i nära samarbete med kunder i regionen. Ägarbilden är stabil och tillväxtmålen ambitiösa. Idag är Inission till ytan den största kontraktstillverkaren i regionen och man spår en stark tillväxt med flera nya kunder. Som hårdvaruutvecklare kommer du få en unik chans att vara med och bygga upp en utvecklingsavdelning – med egen produktion i samma hus! Man kan säga att du blir en nyckelspelare i satsningen på utveckling och du har stora chanser att påverka din vardag och forma din roll. Du kommer att jobba i en trivsam miljö och du erbjuds utbildning och mentorskap i form av synnerligen kompetenta kollegor. Inission besitter en unikt hög kompetens inom elektronikproduktion. Möjligheter finns att arbeta viss del av tiden på distans.

Information och ansökan
I det här uppdraget samarbetar Inission med TOBLOR Consulting. För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon, telefon 0735-11 10 60. Tjänsten söks via TOBLORs karriärsida: www.toblor.se. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

 

Produktionstekniker (Munkfors)

Industrisupport söker en ny produktionstekniker till Inission i Munkfors. Här arbetar du i en organisation med avancerad produktionsprocess och spännande produktmix som befinner sig i en stark expansionsfas. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Industrisupport men du kommer anställas direkt av Inission.

Inission är en totalleverantör av skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industriteknik. Inission utvecklar och tillverkar kompletta lösningar och komponenter för medicinteknik, fordonsindustri, mätinstrument, marin- samt styr- och reglerteknik. Bolaget har sitt huvudkontor i Karlstad med dotterbolag i Stockholm, Borås, Munkfors, Västerås, Malmö, Tallinn, Trondheim, Lohja och även ett säljbolag i Köpenhamn. Inission omsätter ca 1.150 mkr och har ca 585 anställda och är noterat på Nasdaq First North.

Dina arbetsuppgifter
Den här rollen passar dig som är stark på att kommunicera samtidigt som du har ett tekniskt driv. Du kommer in i ett team med expertiskunskap där din roll blir att skapa resultat tillsammans med dem.

Som produktionstekniker hos Inission har du ett spännande och stimulerande arbete med beredning av produktionsunderlag, leda projekt, driva problemlösning, utföra offerter och tidsberäkningar samt ge teknisk support mot sälj och produktion.
Arbetet sker med konstant fokus på att driva ständiga förbättringar och därmed skapa förutsättningar för fabriken att nå uppsatta mål.

Din profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta initiativrikt och analytiskt i en problemlösande miljö. Vi ser att du är en god lagspelare med starkt intresse för förbättringsarbeten med en ständig ambition att utveckla både dig själv och företaget. Förutom en god teknisk kompetens är du mångsidig, inkännande och ordningsam.

Vi tror att erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är viktig för att lyckas i denna tjänst. Det är meriterande om du har en EL/elektronikutbildning och tidigare vana av att arbeta med LEAN och projektledning.
Du har goda datakunskaper samt talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska.

Rekryteringen sker löpande där vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Sök därför tjänsten redan idag då tillsättningen kan ske innan ansökningstiden har gått ut.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort: Munkfors

Kontaktperson(er)
Jennifer Goodall
0705157699
jennifer.goodall@industrisupport.com

 

Graduate Trainee inom affärsutveckling (Karlstad)

Inission är en börsnoterad och lönsam totalleverantör för skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industrielektronik i Norra Europa. Nu söker vi dig som vill vara delaktig i Inissions framtida utveckling!

Idag arbetar 578 000 personer med tillverkning i Sverige och vi behöver bli fler. Tillverkningsindustrin seglar i medvind och våra tjänster efterfrågas i allt större utsträckning. Tillverkningstraditionen är stark i Sverige och våra trevliga fabriker är en lysande plattform för utveckling och karriär för dig. Vi söker en Ingenjör med ett brett teknikintresse som vill vara med och utveckla, ivrig att få påverka och bidra till att göra Inission ännu bättre.

Inission har gjort en mycket framgångsrik resa från en lokal Värmländsk fabrik till en Nordisk spelare med höga ambitioner. Våra 600 anställda finns idag i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Lökken Verk (Norge), Tallinn (Estland) och Lohja (Finland). Vi omsätter drygt 1 000 MSEK och är noterade på Nasdaq First North.

Vi söker en driven civilingenjör eller civilekonom
Vi söker en driven civilingenjör eller civilekonom med ett stort intresse för affärsutveckling i alla dess former. Du bör ha ett tydligt intresse för hur förbättrade processer kan skapa värde för både Inission och för våra kunder. Om du är intresserad av att lära dig om förvärv och ekonomi så finns det gott om utrymme för detta och det skadar inte om du brinner för att alltid utvecklas och ha roligt på jobbet, för det gör vi på Inission.

Du kommer att arbeta i direkt anslutning till företagsledningen med både operativa frågor och strategiska projekt inom hela koncernen med Karlstad som utgångspunkt. Företagsledningen kommer coacha och utmana dig under året för att du skall nå din fulla potential.

Programmets upplägg
Graduate trainee-tjänsten är en del av Higher Ambition Program där företag och organisationer i Värmland, Gävleborg och Dalarna tar ett gemensamt ansvar för kompetensförsörjning i regionerna.

Inom Higher Ambition Program kommer du att vara del av en grupp om cirka 15 Graduate Trainees med traineetjänst i olika företag och organisationer, som kommer träffas kontinuerligt under året – i formella och informella sammanhang. Under ditt år som Graduate Trainee kommer du också att delta i Higher Ambition Programs gemensamma utbildningsdel på 13 dagar som fokuserar på modernt ledarskap. Under utbildningsprogrammet kommer vi också att göra studiebesök på företag och organisationer kopplade till Higher Ambition Program.

Ditt traineeår på Inission
En gedigen introduktion som bland annat innehåller besök på våra fabriker under året kombineras med lämpliga arbetsuppgifter och projekt för att lära känna organisationen. Projekten kommer att anpassas för att passa din profil och ambitioner. Exempel på projektens område är digitalisering, hållbarhet, verksamhetsstyrning och produktionsutveckling. Vidare kommer du att ta del av Inission Academy och gå flera av våra interna kurser. Ambitionen är att du skall ta en ledande roll inom Inission i framtiden.

Varför ska du välja Inission?
Produktionsindustrin är viktig för Sverige och har framtiden för sig. Under många år gick flyttlassen österut till länder med lägre lönekostnader men vi ser nu att branschen växer. Inission producerar produkter med elektronikinnehåll och elektronik är en möjliggörare för så mycket. Vi möjliggör att nya innovativa produkter kan produceras i Norden och bidra till en hållbar utveckling.

Inission är väl riggat för att anta den tillväxt som står inför samtidigt som vi även arbetar aktivt med att växa genom förvärv. Att jobba på Inission innebär att vara delaktig i och bidra till denna tillväxt och samtidigt göra något som är bra för Norden.

Vi brukar kalla det hållbar tillväxt då det vi gör i våra fabriker bidrar till ett hållbart samhälle.

Anställningsform:  Tillsvidareanställning med placering i Karlstad.

Har du frågor? Kontakta Olle Hulteberg på telefon 070-7202444.

Välkommen med din ansökan!