Delaktighet, trivsel och utmaningar.


 

Inission är synonymt med trevliga arbetskamrater, teamwork, delaktighet och karriärmöjligheter. Vi är alltid intresserade av att få kontakt med människor som söker efter en rolig, utmanande och spännande arbetsplats och som vill dela med sig av sin kunskap och erfarenhet.

 

Inission Västerås söker: Elektronikutvecklingsingenjör med inriktning hårdvara
Inission Malmö söker: Elektronikmontörer

Inission Løkken AS (Norge): Elektronikoperatör (extern länk)

 


Kontakta oss!
Vill du berätta vad du skulle kunna bidra med får du mer än gärna kontakta oss. Ring eller maila till VD på respektive fabrik, kontaktuppgifter hittar du under kontakter.

Inission Academy
Inissions framgång beror mångt och mycket på engagemanget och kompetensen hos våra medarbetare. För att fortsätta utvecklas framgångsrikt måste vi ger våra medarbetare möjlighet att vidareutvecklas. Ifrån den insikten grundades Inission Academy, en långsiktig satsning med syftet att utveckla färdigheter och kunskaper, men också egenskaper hos individer. Inom Inission Academy finns det lärande för alla, bl. a. utbildningar inom ledarskap, projektledning, affärsmannaskap, inköp, produktion, ekonomi och marknad. Genom att skapa förutsättningarna för ett livslångt lärande kan vi anta branschens nuvarande och framtida utmaningar. Läs mer om Inission Academy här.

Att jobba hos Inission
Vad har då våra medarbetare att säga om Inission? Klicka på dem här nedan om du vill läsa mer om deras bakgrund, vad de jobbar med och vad de tycker om Inission.

 


Malin Grevillius, Technician


Mikael Liljemark, Purchase Manager
mikael.liljemark@inission.com, +46 706 56 25 01


Jesper Holmgren, Finance & HR Manager
jesper.holmgren@inission.com, + 46 337 24 23 30

  Inission finns också på Linkedin


Elektronikutvecklingsingenjör med inriktning hårdvara (Västerås)

Om dig
Vi söker dig som vill ha ett spännande jobb i en kreativ miljö där du får jobba med kundnära produktutveckling. Dina personliga egenskaper karakteriseras av struktur och logik och vi tänker att du gillar innovationer och trivs bra med att lösa problem. Du har en god samarbetsförmåga, är självgående och har förmåga att driva projekt framåt. Du vill jobba i det lilla stora företaget och få möjlighet att påverka och bidra till utvecklingen av verksamheten.

För att klara dina kommande uppgifter behöver du ha relevant utbildning och minst 10 års erfarenhet av utveckling av elektronik. Vi ser även att du pratar och skriver flytande i både svenska och engelska.

Om tjänsten
På utvecklingsavdelningen kommer du tillsammans med dina kollegor att hjälpa några av Sveriges mest framgångsrika företag med utveckling av elektronikprodukter.

När idén för att lösa kundens utmaning finns på bordet, kanske bara som en principskiss, så är din roll att tillsammans med ditt team ta fram de nya tekniska lösningar som krävs för att produkten ska bli producerbar, säljbar och lönsam. Efter att produkten är utvecklad kan den tillverkas i Inissions fabriker, du kommer således ha möjlighet att följa produkten från idé till produktion.

Främsta arbetsuppgifterna består av elektronikutveckling vilket innebär design, konstruktion, schemaritning och PCB-layout. Altium Designer används företrädesvis, har du erfarenhet från andra CAD-program ser vi detta som ett plus.

I rollen kommer du även att ansvara för EMC-testning och guida kunder vid CE-märkning. Interna förbättringsprojekt förekommer regelbundet där du bidrar med driv och engagemang.

Tidigare erfarenhet av produktionstester och konstruktion av testutrustning är meriterande.

Har du arbetat med standarder som Functional Safety och LVD är även detta meriterande.

Du är stationerad i våra rustika lokaler i Kopparlunden i Västerås och kommer arbeta med utvecklingsprojekt framförallt in-house. Det finns möjlighet att arbeta på distans när arbetsuppgifterna tillåter det.

Om Företaget
Inission erbjuder industrikunder i Norden skräddarsydda utvecklings- och tillverkningstjänster för kompletta elektroniska och mekaniska produkter. Deras erbjudande sträcker sig över hela produktlivscykeln, från utveckling till eftermarknad. Företaget har en tydlig övertygelse om att deras bransch går att förändra och förbättra.

Inission Innovate är ett litet och flexibelt affärsområde som står inför en häftig utvecklingsresa de närmsta åren. Det är en viktig pusselbit i en större koncern med systerbolag i hela Norden vilket skapar möjligheter att ta sig an kompletta uppdrag och hjälpa kunderna i hela värdekedjan – från utveckling, konstruktion och prototyper till industrialisering, volymproduktion och leverans av färdiga produkter. Inission hjälper kunder att bidra till en mer hållbar framtid genom att erbjuda produkter som bidrar till minskad miljöbelastning.

Bolaget har sitt centrala kontor i Karlstad med dotterbolag i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Tallinn, Trondheim och Lohja i Finland. Inission omsätter ca 1 Mdr och har ca 600 anställda. Bolaget är noterat på Nasdaq First North.

Om Processen
Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta  Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51, johan.cederholm@linck.se.

Anställningen är på heltid och sista ansökningsdag är 20 oktober.

Välkommen med din ansökan!

Elektronikmontörer (Malmö, 3 st)


Vi söker nya medarbetare till vårt team i Inission Malmö AB som har en omsättning om drygt 100 mkr, cirka 50 anställda och som har en stark tillväxt.

Vi söker dig som gillar högt tempo, är driven, tycker om att arbeta i team och sätter laget före jaget. Har du dessutom lätt för att samarbeta, är noggrann och drivs av förbättringsarbete då är du den vi söker. Dina arbetsuppgifter innefattar, montering, handlödning, enklare test, box-build samt packning av produkter.

Meriterande:
Elektronikmontör 2-4 års erfarenhet,
Löd- och IPC-certifikat,
vana att löda ytmonterade komponenter samt lödning i mikroskop,
Gymnasial utbildning inom Teknik och teknisk industri,
Kompetens inom mjuklödning, Elektronikmontering, Elektronikproduktion,
Språk – engelska

Krav:
Språk – Svenska

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Antal jobb: 3
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansökan skickas till: mattias.hogberg@inission.com