Ari Kemppainen är ny VD för Inission Stockholm AB med verksamheter i Järfälla och Västerås. Ari är Teknologi Licentiat i kraft och värmeteknik från KTH och kommer senast från rollen som interimskonsult på Enroad Consulting AB. Ari har många års erfarenhet från ledande befattningar i globala företag som verkar inom kraftelektronik, kyl och energiteknik i branscher som förnybar energi, tele- och datakom.

– Inission Stockholm befinner sig i en kraftig volymtillväxt och eftersträvar att fördjupa kundrelationerna. Med mina erfarenheter från utveckling och produktion av helhetslösningar kan jag bidra till att utveckla verksamheten. Att arbeta med att möta kundens förväntningar handlar mycket om attityd, koll på detaljerna och uthållighet, ett arbete som kan ge mycket goda resultat när vi är samspelta och delar målbild. Det är dit jag vill nå tillsammans med mina medarbetare. Inission är duktigt på att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer med kunder och det finns ett genuint intresse för att utveckla medarbetarna, säger Ari Kemppainen VD Inission Stockholm AB.

– Vi är glada över att kunna välkomna Ari till Inission. Med sin kompetens och ledarskapsförmåga kommer han att spela en avgörande roll i att stärka vår position i Mälardalen och driva våra verksamheter mot nya höjder och tillväxt, säger Fredrik Berghel VD Inission AB.

Inission Stockholms tidigare VD Christian Löfgren går vidare till en roll inom affärsutveckling på Inissions huvudkontor.

 

För mer information kontakta:
Ari Kemppainen, VD Inission Stockholm AB
ari.kemppainen@inission.com
072-949 21 99

Om Inission
Inission är en totalleverantör av skräddarsydda tillverkningstjänster och produkter inom avancerad industriell elektronik och mekanik. Våra tjänster täcker hela produktens livscykel, från utveckling och design till industrialisering, volymproduktion och eftermarknadstjänster. Inission har verksamheter i Sverige, Norge, Finland, Estland, Italien, USA och Tunisien.
Inission har en stark värdedriven företagskultur av entreprenörskap och passion vilket de senaste 12 månaderna har resulterat i en omsättning på cirka 2 miljarder kronor med cirka 1000 anställda. Inission är noterat på Nasdaq First North Growth Market med Nordic Certified Adviser AB som certifierad rådgivare.
Inissions erbjudande är uppdelat i två affärsområden; Kontraktstillverkning av elektroniska och mekaniska produkter under varumärket Inission och Kraftelektronik och system under varumärket Enedo. Rapporter arkiveras på https://www.inission.com/investor/.

Informationen lämnades för offentliggörande den 20 november 2023 kl. 10:00 CET.