Vi söker inga raketforskare men väl ett par duktiga elektronikutvecklare

Om du känner att du vill utvecklas och säkerligen lära dig någonting nytt varje dag, då är Inission Västerås rätt arbetsplats för dig.

På vår utvecklingsavdelning kommer du tillsammans med dina kollegor att hjälpa några av Sveriges mest framgångsrika företag med utveckling av elektronikprodukter. Du som söker ska vara öppen för grupparbeten med kollegor från Inission Västerås och öppen för möjligheten att jobba direkt i våra kunders organisationer.

Vi är i behov av flera medarbetare och ser gärna en blandning av både erfarna ingenjörer och du som bara har jobbat några år som utvecklingsingenjör. Oavsett vilket så ska du vara nyfiken på avancerad hård- eller mjukvaruvaruutveckling. Är du dessutom en fena inom Functional Safety, då kan det absolut vara just dig som vi söker.

På Inission Västerås är vi idag 24 personer, där hälften av gänget jobbar med elektronikutveckling. I våra lokaler i Kopparlunden i centrala Västerås har vi också montering av mekanik och elektronik. Vi har inga egna produkter, i stället bygger och utvecklar vi produkter på uppdrag av våra kunder.

Inission Västerås är ett litet och flexibelt bolag som hela tiden utvecklas. Men vi är också en viktig pusselbit i en större koncern med systerbolag i hela Norden. Det skapar möjligheter till kompletta uppdrag där vi kan hjälpa till i hela värdekedjan – från utveckling, konstruktion och prototyper till industrialisering, volymproduktion och leverans av färdiga produkter direkt till våra kunders kunder.

Kontakta Johan Swärd, Managing Director Inission Västerås, för mer information:
johan.sward@inission.com
+46 703 50 80 08