Innovate - utveckling och konstruktion


Innovate är vårt erbjudande där produkten tar sina första steg. Vår långa erfarenhet av utveckling, design, konstruktion och systemlösningar gör att Inission kan ta ett helhetsansvar för utveckling av nya elektronikprodukter. Inission har stor erfarenhet att med kundens kravspecifikation presentera ett produktkoncept. I de fall där endast en projektidé finns på bordet, kan Inission erbjuda en förstudie som leder till en kravspecifikation.

Vi låter arbetet växa fram i en effektiv process tillsammans med kunden där tidsplan och kostnadsuppskattning tas fram. Resultatet av uppnådda förutsättningar, möjligheter, prioriteringar och risker gällande funktionalitet och prestanda ger en konstruktionsspecifikation och ett ”proof of concept”. Konstruktionstest sker mot kravspecifikation och projektet dokumenteras. Teamet kan nu frisläppa projektet till Inceptionfasen.

Att involveras i ett tidigt skede innebär stora fördelar för er som kund då produkten kan optimeras både gällande funktion såväl som tillverkningskostnad. I vissa fall går det att spara in 30% på produktkostnaden.

Läs mer om vårt erbjudande och kompetenser.pdf


För mer information om Innovate kontakta:

Marcus Karlsson,
Managing Director, Inission Innovate AB
marcus.karlsson@inission.com
+46 76 639 81 07

 

Referenser


Magic wand
Magic Wand är ett instrument som används för att mäta upp långa borrhål. Mätresultatet överförs till en handenhet för analys och korrigering av efterföljande borrningar. Reflex Instruments produkter har bl.a. använts för tunnelarbetet under Engelska kanalen. Inission har utvecklat den senaste generationens mätenhet samt handenhet. Mätenheten är dimensionerad för 12000 G (shock) samt att klara tryck motsvarande ett 8000 m djupt vattenfyllt hål.

Tjänster: Utveckling, Konstruktion / Prototyp, Produktapplikation, Produktion, Support

Edgar Kantautomat
Edgar är en av marknadens snabbaste kantautomater och den i särklass mest sålda. Inission har totalansvar över elektroniksystemet och har utvecklat hela mätsystemet (inkl. mätprincip) åt Söderhamns Eriksson AB.

Tjänster: Utveckling, Konstruktion / Prototyp, Produktapplikation, Produktion, Support

 

Atlas Copco Tools Skruvdragare
Skruvdragaren Tensor ST används tillsammans med kabel och kontrollenhet inom bilindustrin. Den är erkänd för högsta produktivitet och pålitlighet. Inission Västerås har hjälpt kunden med ökning av prestanda och precision.

Tjänster: Utveckling, Konstruktion / Prototyp