Inission lanserar Involve!

I vår strävan att förändra och förbättra vår bransch och med vision om att skapa den mest givande och självklara tillställningen varje år lanserar vi Involve. Involve är en konferens som bjuder på mingel, nätverkande och inspirerande talare. Men framför allt är Involve en unik möjlighet att påverka vår bransch genom ett nytt involverande upplägg. Konferensen genomförs tillsammans med Vocean som tillhandahåller ett superverktyg för att få igång allas engagemang.

– Inission har påbörjat en långsiktig förbättringsresa med många utmaningar, men också fantastiska möjligheter. För att lyckas är det helt avgörande att alla våra medarbetare, kunder och leverantörer involveras. Involve blir vårt forum där vi varje år kommer att berätta om vår resa och bjuda in gästföreläsare som ger sin syn på vad som krävs för att verkligen lyckas. Under konferensen kommer också alla deltagare att få de verktyg som krävs för att kunna både påverka, utvecklas och ständigt bli bättre. Tillsammans är vi starka, säger Fredrik Berghel VD Inission.

Temat för premiärkonferensen:
Samarbeten, effektiva flöden och hållbar produktion.
Bland talarna ser vi
– Jens Åklinder Lagerström (Senior manager and head of Transmission Industrialisation, Scania)
– Carin Bergendorff (Vice President Operations, Epiroc)
– Melker Jernberg (President Construction Equipment, Volvo)
– Fredrik Bergel (VD och ägare, Inission)
Mer info om talarna längre ner.

Tid & plats:
20 april mellan kl 10.00 – 16.30. Kvällsaktivitet med mingel från kl 17.00.
Involve kommer att hållas i Stockholmsregionen. Vi återkommer med fullständig information.
Konferensen är kostnadsfri.

Låter det intressant?
Anmäl ditt intresse i formuläret nedanför.

Involve
Samtycke
Personuppgifterna som du uppgett i detta formulär rensas bort efter att konferensen ägt rum, eftersom det inte finns någon anledning att spara din data längre än så. För fullständig information, se vår integritetspolicy.

Presentation av talare
Melker Jernberg är VD för Volvo Construction Equipment och har tidigare haft höga befattningar inom Scania, SSAB och Höganäs. Melker ska berätta om hur hållbara lösningar kan förbättra affärerna.

Melker har alltid strävat mot att skapa hållbara lösningar, både ur ett medarbetarperspektiv där det gäller att få alla medarbetare att både utföra och utveckla, samt för leveranskedjan där alla delar är lika viktiga. Under senare år har han också fokuserat på skapandet av produkter ur ett hållbarhetsperspektiv.

 

Carin Bergendorff är Vice President Operations Underground Division på Epiroc och Jens Åklinder Lagerström är Head of Transmission operations China på Scania. Tillsammans ska de berätta om hur de förbättrat sina affärer genom inkludering och mångfald.

Carin har 15 års ledarerfarenhet i en internationell miljö inom produktion och inköp. Hennes starka övertygelse är att inkludering och mångfald är en konkurrensfördel som förbättrar resultat inom t.ex. säkerhet, kvalitet och produktivitet.
Jens har 20 års erfarenhet som ledare inom Scania. Gällande jämställdhet är det hans djupa insikt och övertygelse att det är män, som han själv, i ledande befattning som måste förändras och därigenom kulturen i branschen.


Om Inission
Inission är en totalleverantör av skräddarsydda tillverkningstjänster och produkter inom avancerad industriell elektronik och mekanik. Våra tjänster täcker hela produktens livscykel, från utveckling och design till industrialisering, volymproduktion och eftermarknadstjänster.
Inission har verksamheter i Sverige, Norge, Finland, Estland, Italien, USA och Tunisien. Den sammanlagda omsättningen de senaste 12 månaderna uppgår till 1,7 miljarder kronor med cirka 900 anställda. Inission är noterat på Nasdaq First North Growth Market.