Företagen som tidigare var kända som EDC och FABEC samlas nu under ett gemensamt varumärke – Inission.

EMS-branschen är speciell. Du kan älska eller hata den för dess kompromisslösa förhållanden, dess intrikata logistik och konjunkturkänslighet. Vi har lärt oss att uppskatta branschens utmaningar.

Inission är den första totalleverantören

Det är därför vi spänner bågen lite högre. Vi går från att vara en liten, beskedlig tillverkare till en uppstickare som vågar provocera branschen att bli bättre, effektivare, mer ansvarstagande. Inission ska bli den första totalleverantören.

Vår mission – de nöjdaste kunderna

Vi har möjlighet att göra förbättringar, ge oss inspiration att driva fram utvecklingen i vår bransch. För att nå dit, ser vi alltid till att komma in under kundernas skinn och förstå affären från deras perspektiv. Vi vill likaså förstå affärsnyttan som uppstår hos kundens kund. Det är först då vi vet hur vi kan maximera den.

Välkommen till Inission

Vi tror att vår bransch är redo för förändring. Förbättring. Kanske rentav revolution. Du kanske redan jobbar med oss och vet hur vi tänker. Om inte, berättar vi gärna mer om hur vi kommer att ändra på spelreglerna och ge liv åt våra visioner om den bästa totalekonomin – för alla parter. Välkommen till Inission.