Christer Arntzen är ny inköpsansvarig i Göteborg. Christer bor på Onsalahalvön och trivs en bit ut från storstadens buller i naturen och med närhet till havet. Han har tidigare jobbat med elektronikkomponentdistribution under flera år men byter nu sida till produktion. Christer kommer vara ett stöd för försäljningssidan i framför allt Göteborg.

Christer är utbildad lärare i kemi, fysik och biologi och har ett stort intresse för teknik. Något som han som radioamatör gärna diskuterar i etern.

Vad är dina första intryck av Inission?
– Det har känts bra hela vägen från rekryteringsprocessen. Men jag har haft ett bra intryck av Inission även tidigare. Innan jag började här jobbade jag på AAAAA Nordic och innan dess på Modern Elteknik där Inission är kund.

Varför sökte du dig till Inission?
– Jag upplevde att Inission var väldigt mål- och resultatinriktat. Det tilltalade mig samtidigt som jag nu även får se produkterna. För mig som teknikintresserad är det ett stort plus. Nu ser jag med spänning fram emot att få delta i arbetet med befintliga och kommande projekt.

Varmt välkommen till Inission Christer.


Kontaktuppgifter:
christer.arntzen@inission.com
direkt: +46 (0)31 – 727 82 60
mobil: +46 (0)70 – 337 22 31