Inission har släppt sin årsredovisning för 2015. Nedanför kan du ladda hem den tillsammans med Kallelsen (version 2) till aktieägarna, Revisionsberättelsen, Fullmaktsformulär och Villkor för teckningsoptioner.

Inission Årsredovisning 2015
Kallelse och information till aktieägare version 2.pdf
Fullmaktsformular
Revisionsberättelse för 2015
Villkor för teckningsoptioner

Om Inission
Inission är en totalleverantör för skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industrielektronik. Koncernen består av moderbolaget Inission AB samt de helägda dotterbolagen Inission TRIAB AB i Stockholm, Inission Göteborg AB, Inission Munkfors AB, Inission Pajala AB, Inission Montronic AB i Sösdala samt det estniska bolaget Inission Tallinn OÜ. Inission omsätter ca 300 MSEK, har ca 190 anställda och är noterat på Nasdaq First North.