Pekka Väyrynen, VD Inission Lohja Oy.

Efter att ha varit en del av Inission i ett år byter finska HY-Tech kostym. Som en totalleverantör av elektronik, mekanik och elektromekanik lanseras nu Inission Lohja på den finska marknaden.

 

Pekka Väyrynen är VD för Inission Lohja och berättar om varumärkeslanseringen i Finland och dess inverkan på affärsmöjligheter:

– Med Inissions totala erbjudande kommer Inission Lohja att kunna förbättra sitt service- och produktutbud till sina befintliga kunder, bredda sin kundbas och komma in på nya marknader. Vi kommer att fokusera ännu mer på high tech och tillhandahålla banbrytande lösningar för elektronik- och maskinindustrin. Nu ser vi fram emot ett starkt samarbete inom Inission och är redo att utnyttja koncernens alla aspekter för att kunna erbjuda kundservice i världsklass.

I framtiden kommer Inission Lohjas tjänster att täcka produkternas hela livscykel, från utveckling och konstruktion till industrialisering, volymproduktion och eftermarknad. Det bredare erbjudandet inkluderar också att Inission Lohja i högre grad kan ta åt sig mer slutmontering.

Olle Hulteberg är Inissions Marknadschef och kommenterar om varumärkeslanseringen:

– Detta är naturligtvis en fantastisk dag i Inissions historia. Att lansera vårt varumärke på den finska marknaden med ett lokalt företag som Inission Lohja var precis vad vi siktade på när HY-Tech förvärvades i februari 2020. Vi fortsätter att stärka vårt erbjudande och nu kan vi erbjuda hela gruppens styrkor och förmågor nära våra finska och internationella kunder.

En hel koncerns styrkor nära dig
Inission är Nordens ledande totalleverantör och i 35 år har vi hjälpt företag att utveckla och tillverka elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalitet. Våra tjänster är utformade för att täcka hela produktens livscykel, från utveckling till eftermarknad. Vi har ett ekosystem av moderna och effektiva fabriker som är lämpliga för alla varianter av elektroniska och mekaniska produkter.

Våra fabrikers geografiska spridning är en viktig del av Inissions strategi – att vara nära våra kunder. Närheten innebär att vi kan arbeta nära tillsammans som partners medan hela vår grupps styrkor och förmågor står våra kunder till förfogande.

Inissions totala helhetserbjudande:

Relaterat: Om HY-Tech och verksamhetens tjänster

Artikeln som A4-pdf: Inission Lohja brand launch SV

För mer information kontakta:
Pekka Väyrynen, VD Inission Lohja Oy
+358 50 555 1516
pekka.vayrynen@inission.com

Olle Hulteberg, Marknadschef Inission AB
olle.hulteberg@inission.com
+46 707 20 24 44

Om Inission
Inission är en lönsam totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden kompletta elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalité. Våra tjänster täcker in hela produktlivscykeln, från utveckling och konstruktion till industrialisering, volymproduktion och eftermarknad. Genom att kombinera detta med logistiktjänster och en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir vårt erbjudande mycket konkurrenskraftigt. Inission har produktionsenheter i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Løkken Verk (Norge), Lohja (Finland), Lagedi och Tallinn (Estland). Inission är noterade på Nasdaq First North Growth Market.