Holmbergs Digital Safety väljer Inission Malmö som partner för utveckling och produktion av ny produkt inom barnsäkerhetssystem i fordon.

Holmbergs grundades 1938 och har sedan dess vuxit till en global organisation med produktionsanläggningar på flera kontinenter. Bolaget började tillverka säkerhetssystem för bilar under 1950-talet och barnsäkerhetssystem på 1970-talet. Nu ska Holmbergs tillsammans med Inission Malmö industrialisera och tillverka en helt ny produkt.

– Inission passar oss bra då närheten till leverantör och en bra kommunikation stod högt upp på önskelistan vid val av EMS. Vi är ett litet snabbfotat bolag med helt nya produktlösningar inom barnsäkerhet i bil. Med Inission har vi hittat en partner som passar både vår företagskultur och vårt behov av att växa över tid. Med Inission kan vi jobba tajt ihop direkt med tekniker, kvalitetsansvariga och inköp och därmed få en snabb och bra kommunikation, som borgar för hög kvalitet på slutprodukten, säger Maria Linnér, MD Holmbergs Digital Safety System.

– Vi är stolta över att Holmbergs valt Inission Malmö som industrialiserings- och tillverkningspartner av en helt ny produkt inom Holmbergsgruppen och ser fram emot ett givande samarbete, säger Patrick Edvardsson, Försäljningschef på Inission Malmö.

Om Holmbergs Safety System Group
Holmbergs är en snabbt växande organisation som har kompletta utvecklingsteam på tre kontinenter. Bolagets produkter designas i nära samarbete mellan deras team och testas på de bästa oberoende testinstituten i världen. Under åren har bolaget utvecklat många innovativa och pålitliga produkter som vunnit utmärkelser och räddar barns liv varje dag. Holmbergs är engagerade på alla nivåer för att se till att deras produkter fortsätter att vara säkrare och bättre utformade. Holmberg tar täten och visar vägen både vad gäller utveckling och kvalitet, och det är precis vad Holmbergs handlar om.

För mer information kontakta:
Maria Linnér, Managing Director Holmbergs Digital Safety AB
+46 79 077 70 73
maria.linner@holmbergs.se

Patrick Edvardsson, Försäljningschef Inission Malmö AB
+46 70 844 63 06
patrick.edvardsson@inission.com

Om Inission
Inission är en lönsam totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden kompletta elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalité. Våra tjänster täcker in hela produktlivscykeln, från utveckling och konstruktion till industrialisering, volymproduktion och eftermarknad. Genom att kombinera detta med logistiktjänster och en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir vårt erbjudande mycket konkurrenskraftigt. Inission har produktionsenheter i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Løkken Verk (Norge), Lohja (Finland), Lagedi och Tallinn (Estland). Inission är noterade på Nasdaq First North Growth Market.