Mathias Larsson är ny VD för Inission Munkfors AB. Mathias är civilingenjör i maskinteknik och kommer senast från rollen som VD på Anva Polytech AB. Mathias har många års erfarenhet från ledande befattningar inom olika branscher som EMS, aerospace och elastomerer.

– Med mina tidigare erfarenheter hoppas jag att kunna bidra ytterligare till Inission Munkfors utveckling. En av mina största drivkrafter är att vilja förändra, förbättra och se resultatet. Men det måste göras tillsammans. Inission Munkfors är ett företag med inspirerande människor som både vill och kan vara en del i det arbetet, säger Mathias Larsson VD Inission Munkfors AB.

– Jag är glad över att kunna hälsa Mathias välkommen till Inission. Han har goda ledaregenskaper, bred erfarenhet av elektronikindustrin och djup kunskap om förändringsarbete inom industrin. Detta kommer bidra till Inissions fokus under vår fortsatta utvecklingsresa, säger Fredrik Berghel CEO Inission AB.

 

För mer information kontakta:
Mathias Larsson, VD Inission Munkfors AB
Mathias.larsson@inission.com
070-540 24 52

Om Inission
Inission är en totalleverantör av skräddarsydda tillverkningstjänster och produkter inom avancerad industriell elektronik och mekanik. Våra tjänster täcker hela produktens livscykel, från utveckling och design till industrialisering, volymproduktion och eftermarknadstjänster. Inission har verksamheter i Sverige, Norge, Finland, Estland, Italien, USA och Tunisien.
Inission har en stark värdedriven företagskultur av entreprenörskap och passion vilket de senaste 12 månaderna har resulterat i en omsättning på cirka 2 miljarder kronor med cirka 1000 anställda. Inission är noterat på Nasdaq First North Growth Market med Nordic Certified Adviser AB som certifierad rådgivare.
Inissions erbjudande är uppdelat i två affärsområden; Kontraktstillverkning av elektroniska och mekaniska produkter under varumärket Inission och Kraftelektronik och system under varumärket Enedo. Rapporter arkiveras på https://www.inission.com/investor/.

Informationen lämnades för offentliggörande den 28 september 2023 kl. 14:00 CET.