EcoGuard har valt att fördjupa samarbetet med Inission genom ett nytt treårsavtal för tillverkning av företagets produkter. Avtalet värderas till ca 25 MSEK och Inission kommer att leverera kompletta produkter och även ansvara för EcoGuards lager i Örebro. Genom ökad integration så uppnås ett ömsesidigt värdeskapande i försörjningskedjan bland annat genom en effektivare logistikprocess.

EcoGuard gör det möjligt för fastighetsägare och boende att hålla koll på hur mycket värme och, vatten och el som används. Det sker dels med EcoGuards trådlösa system för mätning av temperatur och förbrukning och dels genom att visualisera energianvändning i fastigheter ner på individuell nivå, genom mjukvaran EcoGuard CURVES. EcoGuard har ca. 100.000 mätpunkter i Sveriges fastigheter och har kontor i Stockholm, Örebro, Norrköping, Malmö och Göteborg. EcoGuard har kunder såsom Stena Fastigheter, Riksbyggen och Familjebostäder.

Inission är sedan tidigare EcoGuards huvudleverantör. Gunnar Tysk, delägare och produktionsansvarig på EcoGuard, är mycket nöjd med Inission som leverantör. ”Vi har ett bra samarbete och nu har vi valt att ytterligare fördjupa det. EcoGuard är ett företag som växer kraftigt och vi önskar en leverantör som har förmågan att vara flexibel och lyhörd och växa tillsammans med oss. Vi upplever att Inission har de kvaliteterna.”

Kontaktperson:
Petter Fernström
0702-499971