Inissions Rolf Siltala gratulerar första dagens vinnare i Black Jack-tävlingen.

Just nu pågår Elektronikmässan i Göteborg och i Inissions monter F03:10 är det full aktivitet. I år har vi ett spelbord i vår monter och under hela dagen har mässbesökare kunnat spela Black Jack. Genom att prata med någon från Inission får man 100 inissiondollar, ”pengar” som man sedan kan byta in mot fem spelmarker vid spelbordet. Tävlande med flest marker 30 minuter innan stängning varje mässdag vinner en surfplatta. Det finns även pris för andra- och tredjeplats.

Tanken med Black Jack är att symbolisera INXS, Inissions lösning på på en av branschens klassiska surdegar. Det sista kunderna vill ha när produkter förändras är en faktura på komponenter som inte längre behövs. Med INXS optimerar vi komponentanvändningen och skulle det bli material över tar vi hand om det utan kostnad för kunden.

Black Jack går ut på att komma så nära talet 21 som möjligt utan att bli ”tjock”, dvs få över 21, dvs få ”material” över.