Inission har en given position på den svenska marknaden inom kontraktstillverkning. Nu har Fredric Grahn tillsatts som Inissionkoncernens tillförordnade Försäljningschef. Fredric har varit en del av Inission sedan 2015 och har en bred kompetens inom marknad och försäljning.

 

På bara några år har Inissions erbjudanden till sina kunder breddats rejält. Utöver tillverknings- och logistiktjänster kan Inission också erbjuda utveckling, design, konstruktion, mekanik, Inception, och Inside. För att förtydliga och utveckla erbjudandena ytterligare har Fredric Grahn tillsatts som tillförordnad Försäljningschef för koncernen.

– Jag har alltid haft ett starkt engagemang för att stärka vår position som en tillförlitlig partner och under de senaste åren har vi framgångsrikt breddat vår förmåga att erbjuda skräddarsydda lösningar till våra kunder. Jag ser fram emot att samarbeta med säljteamet och ledningsgruppen för att skapa attraktivare erbjudanden och öka tillväxten, säger Fredric Grahn.

Fredric började sin bana inom Inission 2015. Några år senare axlade han rollen som Sales manager för Inission Stockholm där han bland annat var den drivande kraften bakom Inception och Inside, några av Inissions mest växande och populära erbjudanden. Inception och Inside tar utveckling och industrialisering av nya kundprodukter till en helt ny nivå. Bland annat genom snabba och komplexa prototyper med stort innehåll av affärsutveckling och effektivisering. Nu när Inception och Inside ska implementeras i fler av Inissions fabriker kommer Fredric att vara en nyckel i dess utveckling.

– Fredric har ett bra driv och en positiv entusiasm, alltid med kundens bästa i förarsätet. Detta blir riktigt bra, säger Olle Hulteberg Marknadschef Inission.

Fredric kommer i sin nya roll att ingå i koncernledningen.

Kontaktinformation:
Fredric Grahn, Försäljningschef Inission AB
fredric.grahn@inission.com
+46 705 94 11 66

Om Inission
Inission är en lönsam totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden tillverknings- och logistiktjänster för kompletta elektroniska produkter. Vi utvecklar, konstruerar, testar och industrialiserar kundernas produkter. Vi lagerhåller, reparerar och uppgraderar dem under hela deras livstid. Genom att kombinera detta med en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir vårt erbjudande mycket konkurrenskraftigt. Inission har produktionsenheter i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Trondheim (Norge), Lohja (Finland), Lagedi och Tallinn (Estland). Inission äger också ett säljbolag i Köpenhamn. Inission är noterade på Nasdaq First North med Stockholm Certified Advisers AB (info@certifiedadviser.se, +46 707 94 90 73) som certified adviser. Bolagets rapporter arkiveras under:
www.inission.com/investor-relations

Inission AB: org.nr 556747-1890
Lantvärnsgatan 4,
652 21 Karlstad