Från och med den 4 maj har Inission Tallinn OÜ en ny VD. Han heter Rafet Peksen och och kommer senast från rollen som VD på IONOTE Electronics Dongguan Limited (NOTE i Kina). Rafet har mer än 20 års global erfarenhet från OEM- och EMS-företag, främst inom management. Tidigare VD Marina Strik fortsätter inom Inission Tallinn som Produktionschef.

 

Från och med 4 maj är Rafet Peksen Inission Tallinns nya VD. Rafet har lång erfarenhet inom management och kommer senast från rollen som VD på NOTE i Kina, ett bolag med över 500 anställda och som, liksom Inission, producerar avancerad elektronik.

Rafet har förmågan att engagera, motivera och utveckla starka team som genererar utmärkta resultat och tillväxt.

– Under mina tre år på NOTE i Kina lyckades vi underteckna flera avtal med nya kunder i Asien, Europa och USA samt genererade tillväxt med befintliga kunder. Det resulterade i en försäljningsökning på cirka 100%. Vi gjorde även stora förbättringar inom ekonomi, produktionseffektivitet, säkerhet, hälsa och arbetsmiljö, berättar Rafet Peksen.

Dessförinnan har Rafet bland annat jobbat som VD på NOTE i Pärnu, Global produktionskoordinator för Sunnex Group, VD för Powerwave Technologies Estland och Produktionschef för LGP Telecom (LGPAllgon).

– Inission har gjort flera förvärv den senaste tiden och har på kort tid utökat sin geografiska närvaro med förvärv i Norge, Finland och Estland, samtidigt som man har förstärkt sitt erbjudande till sina kunder. Inission står inför en spännande framtid och är redo att erbjuda sina kunder flera möjligheter och lösningar, avslutar Rafet Peksen.

 

För mer information:
Rafet Peksen, ny VD Inission Tallinn OÜ
+372 532 33844
rafet.peksen@inission.com

Om Inission
Inission är en lönsam totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden tillverknings- och logistiktjänster för kompletta elektroniska produkter. Vi utvecklar, konstruerar, testar och industrialiserar kundernas produkter. Vi lagerhåller, reparerar och uppgraderar dem under hela deras livstid. Genom att kombinera detta med en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir vårt erbjudande mycket konkurrenskraftigt. Inission har produktionsenheter i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Trondheim (Norge), Lohja (Finland), Lagedi och Tallinn (Estland). Inission äger också ett säljbolag i Köpenhamn. Inission är noterade på Nasdaq First North med Stockholm Certified Advisers AB (info@certifiedadviser.se, +46 707 94 90 73) som certified adviser. Bolagets rapporter arkiveras under:
www.inission.com/investor-relations

Inission AB: org.nr 556747-1890
Lantvärnsgatan 4,
652 21 Karlstad