Inission i Norden.

I februari 2020 förvärvade Inission HY-Tech Comp Oy med bolag i Lohja, Finland och Lagedi, Estland. Efter förvärvet har Inission utrett hur verksamheterna i dessa länder ska organiseras för framtiden.

I den nya beslutade organisationen kommer HY-Tech Oy i Lohja att bilda ett eget bolag med namnet Inission Lohja Oy och rapportera direkt till moderbolaget. Inission Lohja kommer att ledas av Pekka Väyrynen.

I Estland kommer HY-Tech OU i Lagedi och Inission Tallinn och att slås ihop organisatoriskt till ett bolag under en ledning. Även det estniska bolaget kommer att rapportera direkt till Moderbolaget. Det sammanslagna estniska bolaget Inission Tallinn OÜ kommer att ledas av Rafet Peksen.

För mer information kontakta:
Björn Lifvergren, verkställande direktör Inission AB
+46 703 22 63 23
bjorn.lifvergren@inission.com

Om Inission
Inission är en lönsam totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden kompletta elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalité. Våra tjänster täcker in hela produktlivscykeln, från utveckling och konstruktion till industrialisering, volymproduktion och eftermarknad. Genom att kombinera detta med logistiktjänster och en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir vårt erbjudande mycket konkurrenskraftigt. Inission har produktionsenheter i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Trondheim (Norge), Lohja (Finland), Lagedi och Tallinn (Estland). Inission är noterade på OMX Nasdaq First North.