Från och med den första januari 2021 har Inission AB en ny CFO/Ekonomichef. Han heter Mikael Flodell och kommer senast från rollen som Ekonomichef på Seco Tools AB. Mikael har lång och gedigen erfarenhet av ledande befattningar inom tillverkningsindustrin, både som ekonomichef och VD.

– Mikael har ett starkt driv och en smittsam entusiasm. Detta i kombination med sin erfarenhet och kompetens från sina olika roller inom tillverkningsindustrin, har han alla förutsättningar att kunna bidra till Inissions fortsatta tillväxtresa, säger Björn Lifvergren VD Inission AB.

Mikael är utbildad civilekonom från Karlstad Universitet och har en MBA (Master Business Administration) från Edinburgh University. Hans ledaregenskaper, intresse för ekonomi och vilja att koppla affärsverksamheten till den ekonomiska verksamheten har medfört att han fått ta sig an flera olika ledande befattningar. Bland annat som Business controller, Ekonomichef och VD för olika företag.

– Det ska bli enormt spännande att få börja jobba hos Inission, ett börsnoterat bolag med ambitionen att växa. Med mina tidigare erfarenheter och förmågan att nå de mål jag och företagets ledning sätter upp hoppas jag kunna bidra till Inissions fortsatta utveckling och tillväxt, säger Mikael Flodell.

För mer information kontakta:
Björn Lifvergren, verkställande direktör Inission AB
+46 703 22 63 23
bjorn.lifvergren@inission.com

Inission_Mikael Flodell_ny CFO.pdf


Om Inission

Inission är en lönsam totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden kompletta elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalité. Våra tjänster täcker in hela produktlivscykeln, från utveckling och konstruktion till industrialisering, volymproduktion och eftermarknad. Genom att kombinera detta med logistiktjänster och en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir vårt erbjudande mycket konkurrenskraftigt. Inission har produktionsenheter i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Trondheim (Norge), Lohja (Finland), Lagedi och Tallinn (Estland). Inission är noterade på OMX Nasdaq First North med Stockholm Certified Advisers AB (info@certifiedadviser.se, +46 707 94 90 73) som certified adviser. Bolagets rapporter arkiveras under: www.inission.com/investor-relations.

Inission AB: org.nr 556747-1890, Lantvärnsgatan 4, 652 21 Karlstad