Ali Ebrahimi, Sales manager Inission Stockholm.

Inission Stockholm har ingått avtal med ett stort svenskt industribolag om att för eftermarknadsbehov producera och verifiera elektroniska produkter för motorkontroll.

– Det är tillfredsställande att de satsningar vi gör inom eftermarknad resulterar i större affärer. Vår kompetens inom området och vår koncerns styrka var avgörande i utvärderingsprocessen. Tillsammans har vi framgångsrikt skapat en plan för ett optimalt tillverknings- och materialflöde. Vi är stolta över att ha blivit utvalda och ser fram emot ett givande samarbete med vår nya eftermarknadskund, säger Ali Ebrahimi Sales manager Inission Stockholm.

– Avtalet är substantiellt för oss i Stockholmsfabriken och en inbrytningsaffär som kan leda till mer affärer. Det är också ett bevis på att marknaden uppskattar Inissions kompletta tjänsteutbud där eftermarknadsproduktion är en växande del, säger Christian Löfgren VD Inission Stockholm.

Värdet för affären uppgår till ca 10 MSEK och leveranser ska ske under 2022 från Inission Stockholm.

Tjänster för hela produktlivscykeln
Inissions tjänster täcker in hela produktlivscykeln och för kvalitetssäkrad produktion av produkter som befinner sig i slutskedet av produktlivscykeln kan vi erbjuda Infinte. I Infinite-fasen planeras produktens optimala livslängd tillsammans med kunden. Genom att ta kontroll över LTB-komponenter och förlänga livslängden på produkten maximeras avkastningen. När tiden är inne ges proaktiva förslag på en ny generation som ersätter befintlig produkt.


För mer information:
Christian Löfgren, VD Inission Stockholm AB
christian.lofgren@inission.com
+46 736 33 97 77

Om Inission
Inission är en lönsam totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden kompletta elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalité. Våra tjänster täcker in hela produktlivscykeln, från utveckling och konstruktion till industrialisering, volymproduktion och eftermarknad. Genom att kombinera detta med logistiktjänster och en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir vårt erbjudande mycket konkurrenskraftigt. Inission har produktionsenheter i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Løkken Verk (Norge), Lohja (Finland), Lagedi och Tallinn (Estland). Inission är noterade på Nasdaq First North Growth Market.

www.inission.com