Inissions vice VD Håkan Rååd tar över ansvaret för gruppens Supply Chain Management, just nu med stort fokus på strategiska inköpsfrågor. Håkan har arbetat som VD inom Inission i åtta år och varit ansvarig för fabrikerna i Munkfors, Pajala och Borås under olika perioder. Han har också lång erfarenhet av att arbeta med ledning och strategisk utveckling inom Supply Chain. Håkan kommer nu att påbörja ett långsiktigt förändringsarbete inom Supply Chain för att säkerställa Inissions konkurrenskraft och fortsatta expansion.

-Vi vet alla vilken enorm potential det finns att påverka både intäkter, kostnader och kapital positivt genom att effektivisera leveranskedjorna. På Inissions tillväxtresa får dessa frågor av uppenbara skäl allt större betydelse för bolagets fortsatta framgång. Det kommer att bli en spännande och utmanande resa att göra tillsammans med mina kollegor i gruppen, säger Håkan Rååd.


För mer information kontakta:
Håkan Rååd
vice VD & Head of Supply Chain Management, Inission AB
hakan.raad@inission.com
+46 761 11 05 07

Om Inission
Inission är en lönsam totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden kompletta elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalité. Våra tjänster täcker in hela produktlivscykeln, från utveckling och konstruktion till industrialisering, volymproduktion och eftermarknad. Genom att kombinera detta med logistiktjänster och en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir vårt erbjudande mycket konkurrenskraftigt. Inission har produktionsenheter i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Løkken Verk (Norge), Lohja (Finland), Lagedi och Tallinn (Estland). Inission är noterade på Nasdaq First North Growth Market.