Inissions affärsutvecklare Marcus Karlsson tar över ansvaret för affärsområdet Inission Innovate och tillträder som affärsområdeschef den 23 maj. Marcus är Civilingenjör i Industriell ekonomi och har arbetat som affärsutvecklare i två år där han delat sin tid mellan strategiska projekt och förvärv. Innan Inission arbetade han med teknisk försäljning inom pappers- och massaindustrin. Marcus kommer att fortsätta lanseringen av Inission Innovate och utvecklingen av det nya affärsområdet.

-Att få ta över i detta skede känns som att kliva på tåget från perrongen. Vi är mitt i lanseringen av Inission Innovate och går en spännande framtid till mötes med ett kundanpassat erbjudande som har stor marknadspotential. Jag ser fram emot att börja arbetet genom att träffa kunder och medarbetare, säger Marcus Karlsson.

-Inission är på en tillväxtresa och Inission Innovate är en viktig pusselbit. Marcus har arbetat tätt ihop med hela Inission i sin nuvarande roll och har således bra förutsättningar att utveckla Inission Innovate tillsammans med sina medarbetare, säger Fredrik Berghel VD Inission AB.

Nuvarande Affärsområdeschef Johan Swärd går vidare i en roll utanför Inission.


För mer information kontakta:

Marcus Karlsson, Affärsområdeschef Inission Innovate
marcus.karlsson@inission.com
+46 766 39 81 07

Fredrik Berghel, VD Inission AB
fredrik.berghel@inission.com
+46 732 02 22 10

Om Inission
Inission är en lönsam totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden kompletta elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalité. Våra tjänster täcker in hela produktlivscykeln, från utveckling och konstruktion till industrialisering, volymproduktion och eftermarknad. Genom att kombinera detta med logistiktjänster och en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir vårt erbjudande mycket konkurrenskraftigt. Inission har produktionsenheter i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Løkken Verk (Norge), Lohja (Finland), Lagedi och Tallinn (Estland). Inission är noterade på Nasdaq First North Growth Market.