Involve-talarna. Fr. v. Fredric Grahn Inission, Helena Jahnke Vocean, Jens Åklinder Lagerström Scania, Melker Jernberg Volvo, Carin Bergendorff Epiroc och Fredrik Berghel Inission.

Den 20 april hade Inission Involve en mer än lyckad premiär. Till konferensen i Nacka strand kom cirka ett hundratal engagerade och kreativa deltagare och på scenen hölls inspirerande föredrag. Talarna delade med sig av sina erfarenheter om hur inkludering, samarbeten, effektiva flöden och hållbar produktion lagt grunden för bättre affärer.

Deltagarna var i högsta grad involverade. Med en telefon och det webbaserade verktyget Vocean kunde runda bordet-diskussionerna lagras och sammanställas i en AI-genererad rapport.

– Det har varit en fantastisk dag där vi diskuterat inkludering, jämställdhet, mångfald och hållbarhet. Alla har varit aktiva i att lyssna in, bidragit med sina erfarenheter och återkopplat de bästa idéerna för hur vi ska förbättra vår bransch, säger Fredric Grahn, Säljchef Inission AB och projektledare för Involve.

Syftet med Involve är att med sitt involverande upplägg ge en unik möjlighet att förändra och förbättra vår bransch.

– Inission har påbörjat en långsiktig förbättringsresa med många utmaningar, men också fantastiska möjligheter. För att lyckas är det helt avgörande att alla våra medarbetare, kunder och leverantörer involveras. Involve blir vårt forum där vi varje år kommer att berätta om vår resa och bjuda in gästföreläsare som ger sin syn på vad som krävs för att verkligen lyckas. Under konferensen får alla deltagare de verktyg som krävs för att kunna påverka, utvecklas och ständigt bli bättre. Tillsammans är vi starka, säger Fredrik Berghel VD Inission.

Om Inission
Inission är en totalleverantör av skräddarsydda tillverkningstjänster och produkter inom avancerad industriell elektronik och mekanik. Våra tjänster täcker hela produktens livscykel, från utveckling och design till industrialisering, volymproduktion och eftermarknadstjänster. Inission har verksamheter i Sverige, Norge, Finland, Estland, Italien, USA och Tunisien.

Inission har en stark värdedriven företagskultur av entreprenörskap och passion vilket har resulterat i en sammanlagd omsättning på 1,9 miljarder kronor med i snitt 936 anställda under 2022. Inission är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Inissions erbjudande är uppdelat i två affärsområden; Kontraktstillverkning av elektroniska och mekaniska produkter under varumärket Inission och Kraftelektronik och system under varumärket Enedo.