Den 13 september deltog Inission, tillsammans med flera andra aktörer i branschen, på Redeye Contract Manufacturers Event. Inissions CEO Fredrik Berghel presenterade den senaste utvecklingen inom Inission och deltog i paneldiskussionerna.

Se presentationen: Redeye Contract Manufacturers Event

Redeye Contract Manufacturers Event strävar efter att ge en översikt över den nordiska kontraktstillverkningen, att erbjuda insikter i viktiga industritrender, tillväxtprognoser och de möjligheter som väntar både investerare och företag.

För mer information kontakta:
Fredrik Berghel, CEO Inission AB
fredrik.berghel@inission.com
+46 732 02 22 10

Om Inission
Inission är en totalleverantör av skräddarsydda tillverkningstjänster och produkter inom avancerad industriell elektronik och mekanik. Våra tjänster täcker hela produktens livscykel, från utveckling och design till industrialisering, volymproduktion och eftermarknadstjänster. Inission har verksamheter i Sverige, Norge, Finland, Estland, Italien, USA och Tunisien.
Inission har en stark värdedriven företagskultur av entreprenörskap och passion vilket de senaste 12 månaderna har resulterat i en omsättning på cirka 2 miljarder kronor med cirka 1000 anställda. Inission är noterat på Nasdaq First North Growth Market med Nordic Certified Adviser AB som certifierad rådgivare.
Inissions erbjudande är uppdelat i två affärsområden; Kontraktstillverkning av elektroniska och mekaniska produkter under varumärket Inission och Kraftelektronik och system under varumärket Enedo. Rapporter arkiveras på www.inission.com/investor-relations.